Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A vidékiek mitől ilyen közvetl...

A vidékiek mitől ilyen közvetlenek?

Figyelt kérdés

Világéletemben Budapesten laktam,de úgy hozta a sors, hogy egy 100 ezres vidéki városba kerültem.

Több hónapja itt élek, de még mindig meglep, hogy itt mennyire mások az emberek.

Különösen az, hogy gyakran olyan emberek, akik soha életükben nem találkoztak egymással, elkezdenek beszélgetni, mintha mindig ismerték volna egymást.Ezt tapasztaltam többször nagy bevásárlóközpontokban, piacon.

De, nekem is van egy ilyen tapasztalatom, amikor vártam egy vonatot és elkezdett egy idős 60 év körüli néni beszélgetni velem.

Először csak jó étvágyat kívánt, aztán elkezdtünk beszélgetni.

2015. szept. 6. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mert a videkiek nem hiszik azt magukrol hogy valami felsobbrendu lenyek mint a fovarosiak eleg sok orszagban...
2015. szept. 6. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert így talán egy picit kellemesebbé, vidámabbá tehetjük egymás napját. No meg a sajátunkat.

Ha búvalb***tt képpel morcoskodnánk egymás mellett, az kinek volna jó? Se nekem, se a másiknak.

"Az ember társas lény" - ezt már Arisztotelész is megmondta. :)))

2015. szept. 6. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:
A videki elet sokkal lassabb es termeszetkozeli, tehat egy videki ember inkabb igazodik az idojarashoz es a dolgok elvegzesehez ... ezzel szemben a varosokban rohano elet van es inkabb alkalmazkodsz a menetrendhez es az utazas hosszusagahoz, hiszen a dolgaid elvegzesehez nem eleg kibandukolnod a foldre, hanem at kell rohannod az egesz varoson es igazodnos kell a nyitvatartasokhoz.
2015. szept. 7. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
ti melyik világban éltek?
2015. szept. 11. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!