Kedvelitek a főnökötök?
Figyelt kérdés
én két főnököm utálom nagyon.
legszívesebben mindkettőt lassú tűzön forgatva sütném meg, de előtte megvágdosnám és besóznám. :D
2010. márc. 12. 04:40
1/8 anonim válasza:
Igen, most nagyon jó főnököm van. Voltak rossz főnökeim is, de most nincs okom panaszra. De öltözök és indulok is, hogy beérjek 8-ra. Szép napot neked! :-)
2/8 anonim válasza:
Ja, csípem magamat.
De az előzőtől még mindig összeszorul a gyomrom.
3/8 anonim válasza:
Volt, akit igen. aki emberi volt.
Ez nem azt jelenti, hogy tűrje a hanyagságot.
Volt olyan, aki nagyon megalázóan tudott viselkedni. Attól felforrt az agyam. Sajnos, ellenük nem sokat lehet tenni.
Ki kell várni, amíg beledőlnek saját dugájukba.
4/8 anonim válasza:
Melyiket hogy, melyiknek mikor milyen napja van.
Az egyik nagyon fura, rengeteg múlik nála azon, hogy épp milyen napja van. A másik és a harmadik rendesnek tűnik, de vannak furcsa dolgai.
5/8 anonim válasza:
Én kedvelem.
Mindent meg lehet vele beszélni, rugalmas, és ember...
Persze emellett szigorú is de így van jól szerintem.
6/8 anonim válasza:
én kedvelem, jó ember:) remélem engem is kedvelnek a beosztottjaim, de ezt ugye sosem tudhatja 1 főnök sem biztosan...egyébként én eddig minden főnökömet kedveltem, beosztottakkal több konfliktusom volt.
7/8 anonim válasza:
Még jobban kedvelném a sajátom, ha tényleg értene ahhoz, amiért főnök lett...
8/8 anonim válasza:
Nagyon tisztelem a szakmaiságát, és teljesen jóindulatú ember, csak elég komoly hangulatingadozásai vannak, és olykor jobb elkerülni (csak nem mindig lehet :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!