Szeretsz Magyarországon élni?
Ez itt az én hazám...
Vagyis igen , de néha kimennék...
Én megmondom őszintén én nem.
Tudom, most jön az akkor egyből, hogy akkor mit keresek még itt, az hogy egyenlőre még nincs lehetőségem elmenni.
Nagyon nagy mérvadó a politika valóban, de én nem csak ezt veszem figyelembe, hanem az embereket is.
Az én meglátásom szerint, azért látjuk ezt a tömérdek mennyiségű kakát magunk körül, mert eléggé kicsi ország vagyunk, és a magyar nagyon hajlamos a butaságot megtanulni, szerintem ezért tűnik soknak.
Számtalan tehetséges magyar van, elmennek innen mert nem tudnak érvényesülni.
Szomorú szerintem ugyan is 1000 éve mi voltunk a tudás népe, ma eljutottunk oda, hogy különböző nemzetiségek lepik el a hazánkat és ők érvényesülnek, de a magyar nem.
Rengetek sok külföldi találmány csapatában ott a magyar vagy csak magyar.
A probléma, egyik fő oka szerintem, hogy kinevelődött egy olyan generáció ami birka, és ezt adja tovább az ifjúságnak, szomorú......
És erre, hogy ez az én hazám meg otthonom, ok a te hazád a mi hazánk de ez ettől lehet negatívum ha egyszer nem olyan ahol fenn tudsz maradni, ha nem egy olyan hely ahol nem tudsz mosolyra fakadni mert bizonytalan a holnap.
Az otthon meg ott van ahol megteremted.
Tudom most rengetegen le fognak minuszolni de egészségükre nekik.
Ez az én meglátásom és véleményem.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!