Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent és képvisel számodr...

Mit jelent és képvisel számodra ez az 56 éves gépezet?

2015. aug. 29. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szép. Nagyon szeretem az oldtimer automobilokat nézegetni, de nem vagyok a műfaj szakértője.
2015. aug. 29. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez konkrétan annyira nem fogott meg, mármint ahhoz nem eléggé régi, szeretem a régi autókat, de inkább 1900-1950 köztieket, azoknak valahogy teljesen más a hangulatuk.

Nem mondom, hogy ez nem jó, csak erről nem az ugrik be elsőre, hogy micsoda korban készült, milyen volt akkor még a technika, ahhoz kissé modernebbnek hat már.

2015. aug. 29. 23:40
 3/3 A kérdező kommentje:
szerintem így is megvan az egyedi hangulata. vajon az '56os bonyodalmak után hány magyar nemesi leszármazott engedhetett meg magának egy ilyen autót, lehetett itthon bárkinek is?
2015. aug. 29. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!