Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan NE lopjanak meg az utcán?

Hogyan NE lopjanak meg az utcán?

Figyelt kérdés

Félek a zsebemben hordozni értékes dolgokat, mert onnan könnyen kilophatja egy ügyesebb zsebtolvaj és ki is eshet, ha esetleg biciklizek/futok/sietek valahova vagy ha nem veszem észre, hogy lyukas a zsebem és kiesik menet közben.

Sokan mondják, hogy az övtáska béna, de akkor mit tegyek szerintetek? Ti hogyan vigyáztok az értékeitekre az utcán?

2015. aug. 28. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezekbe a mai szűk nadrágokba a tábla telefont alig tudom beletenni, kivenni meg művészet. Aki kiveszi, úgy hogy nem veszem észre, megérdemli.
2015. aug. 28. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Belső zsebbe rejtem ami fontos. A külsőkbe pedig többnyire különféle játékszereket (pl. rugós kést) hagyok. A zsebtolvaj relatíve hamar rájön hogy túl drágán mérik nálam a zsákmányt...
2015. aug. 28. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Még ha azon aggódnál, hogy a piroshetesen kipakolnak az hagyján, de az utcán?
2015. aug. 28. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Lopni főleg táskából, táska- és kabátzsebből szoktak. Nadrágzsebből legfeljebb egy bűvész tudna észrevétlenül lopni, nem egy primitív bidámbidám.
2015. aug. 28. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak első zsebben tartsd a dolgaidat. Az övtáskát simán leszedik rólad. Engem ha levállalnak az utcán mindig megnézem meg van-e mindenem.
2015. aug. 28. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem biciklizem, csak gyalog, busszal járok... szóval nem tudom, biciklizésnél ez hogy működik. Olyan válltáskát hordok, aminek van cipzáros zsebe a hátsó oldalán, ami felém esik, és oda rakom a fontos dolgokat (kulcs, mobil), mert azt úgyis én érem el előbb. Mindig figyelek a táskámra, mindig a vállamon van a pántja és magam mellé szorítom. És lehetőleg olyat keresek, aminek nem szakad le egy nagyobb rántásra a pántja.

Amúgy nadrágzsebből, ha szűk, a kutya nem fogja tudni kirángatni, ha csak le nem ütnek, de azt fényes nappal, mozgalmas környéken azért nem teszik. És ki sem esik belőle (ha neadjisten beleteszem a mobiltelefonomat, én alig tudom kirángatni, nemhogy kiessen belőle). Azért egy ilyen zseb nagyon könnyen nem lyukad ki, de ha ennyire paranoiás vagy, vizsgáld meg felvétel előtt a nacit, hogy a zsebén alul nem vékonyodott-e el az anyag, és nagyon hegyes tárgyakat ne vigyél benne.

2015. aug. 28. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Ja, az alap, hogy első zsebbe rakd a cuccokat nadrágban, és ne farzsebbe, onnan könnyen kivehetik...
2015. aug. 28. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Én övtáskát hordok, olyat amit még én is alig bírok már kinyitni. (Kit érdekel kinek béna):D Egyébként meg ha nagyon parázol, nyakba akasztható táska ruha alá. Telefont meg nem kell utcán nyomkodni.
2015. aug. 28. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan nadrágom, hogy olyan rövid/sekély az első zsebe, hogy kiperegnek belőle a dolgok.

Hátizsákot forgalmas helyen félvállra engedem és fogom oldalról.

2015. aug. 28. 23:17
 10/10 A kérdező kommentje:

A tépőzáras zseb tetszett eddig a legjobban, de legközelebb veszek egy szűkebb gatyát azért, aminél a zseb nem olyan nagy. :D

Köszönöm minden válaszadónak!

2015. aug. 29. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!