Az egyik barátnőm úgy érzem ki akar túrni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barbi az a lány akivel mostanság nagyon sok időt töltök,szinte már legjobb barátok vagyunk.Május óta nagyon jó barátságba kerültem három barátnőjével,Kyrával,Reginával és Inezzel.Barbi mindenkit mimdig meghív magához de engem nem.De ő nem rég nálunk aludt.Barbi állandóan mindent átszerevez ahová hívni szoktuk.Múltkor is a legjobb barátnőmmel szerveztünk egy találkát,mert nagyon kevésszer látjuk egymást mert elköltözek,őt is meghivtuk.Eddig semmi gond nem volt.Aztán úgy volt megbeszélve hogy B fél háromkor találkozunk a Pizzéria előtt,mert ő azelőtt Barbi a mamájánal lesz.Kitti előbb elindult,és úgy volt elöbb találkozok vele ameddig Barbi a mamájánál van de Barbi kitalálta,hogy KIZÁRÓLAG A KITTI MIATT lemondja a mamáját,de engem nrm hivott magához..Aztán egy pár napja nagyon jóba lettem a barátnőivel.Aztán ma kirakta direkt Snapre hogy nála vannak a lányok,de engem persze nem hivott.Nagyon kéne a segítség mert nem tudom mit tegyek,mert még jó sokáig az osztálytársam lesz,plusz ha összeveszek vele számtalan barátomat elveszíthetem.Akivel csak tud LÁTSZATRA jóba van.Sokáig reménykedtem hogy csak beképzelem,de nem.Sos!!2015. aug. 22. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!