Mi a teendő, ha apród.hu-n egyik fél se akar előre küldeni?
Figyelt kérdés
Én lennék az eladó, mondtam a vevőnek, hogy előre utalás után postázom neki az árut, mivel vaterázom is és ott is így szokás. Ő viszont nem hajlandó előre utalni, amit egyébként meg is értek, végül is ezt az apróhirdetéses oldalt bárki használhatja regisztráció nélkül is, nem olyan biztonságos, mint a vatera, szóval érthető, hogy nem bízik meg egy idegenben. Viszont az áru meg kellene neki, én szeretném eladni, de nem tudom, mi lenne így a megoldás. Sajnos nem vagyok még annyira gyakorlott ebben, tudna valaki tanácsot adni?2012. júl. 12. 21:26
1/3 anonim válasza:
Én sem vagyok profi, de nem lehet postai utánvéttel elküldeni? Akkor kapja meg, ha kifizette a postásnak. A posta meg utalja neked.
2/3 A kérdező kommentje:
És ez hogy történik pontosan? Gondolom, külön díjat kell ezért fizetnem a postának.
2012. júl. 12. 21:35
3/3 anonim válasza:
Igen, utánvétellel drágább valamivel a postaköltség, de megbeszélheted a vevővel, hogy akkor ezt is ő állja. A postán kitöltöd hozzá a nyomtatványt, ráírod az értékét, amit a címzettől vársz érte és ennyi. Ha a címzett fizetett, a posta kézbesíti neked a pénzt, ha esetleg mégsem, akkor a csomagot küldik vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!