Szerintetek ez bunkó viselkedés?
Igazából annyiról van szó,hogy tegnap írtam egy üzenetet az egyik közösségi portálon egy ismerősömnek.Felköszöntöttem a hölgyet/leányzót nőnap alkalmából.Semmi személyeskedő,vagy sértő nem volt benne,kedves,egyszerű köszöntés volt,a magam stílusában,amit már megszokott tőlem.Elolvasta,és megköszönte,röviden,tömören.Aztán pedig,még aznap kitörölte a levelei közül.Ezt onnan tudom biztosan,hogy a levél státusza elolvasott és törölt levél volt,tehát ez ezer százalék,jelzi,ha ki van törölve.
Ezen önmagában nem is problémáznék,ha nem érezném azt,hogy nem is vagyok annyira fontos emberke az életében,mint gondoltam.Ennél azért jobbnak hittem a kapcsolatunkat.Annyira,hogy talán reménykedtem is a kölcsönös szimpátiában,ami élőben megvolt,barátilag.
Én egyébként nagyon érzékeny figura vagyok,talán felfújom a dolgot.Ti mit gondoltok erről?Szerintetek rögtön kitörölni egy levelet bunkó dolog,vagy más oka lehetett rá?Milyen indokok lehetségesek szerintetek?Én jobb magyarázatot nem tudok,talán azt,hogy sok volt belőlem,tehát nyomulásnak vette.
Egyébként van párja,és én úgy érzem,inkább baráti stílust ütöttem meg,mint sem nyomultam volna,tiszteletben tartom a kapcsolatát,és semmi olyat nem írtam,ami célzásnak vehető,maximum olyan élcelődéseket,amik szóban eddig is elhangzottak közöttünk.
Elege van Belőlem,igaz???Vagy szégyenli a levelet?
Mekkora kombinálás ment itt végbe, te jó isten! Én ezen megszakadok a röhögéstől! Mennyit tudsz szerencsétlenkedni egy levél miatt, képes vagy még ezen az oldalon is segítséget kérni, hogy eloszoljanak a kételyeid! :D
Ám én írtam azt h lol niiiice :D
Rendben,mindenki azon röhög,meg azt hülyéz le,amin,és akit akar.
Ami Neked nem nagy probléma,és szétröhögöd rajta az agyad,az még másnak számíthat és fontos lehet.
Egyénként mindenkinek a magánügye,hogy mivel kapcsolatban kér tanácsot.Sajnálom,hogy ez az oldal a névtelenül,arctalanul jól odamondogató,az életben meg szerencsétlen emberek oldala,akik fikarcnyival sem különben annál,aki kérdést tesz fel ide.Név meg arc nélkül én is szívesen lealázok bárkit,meg megmondom neki a magamét,hogy mekkora kretén,mert kérdezni mert valamit.Nem kell hozzá sem ész,sem bátorság.
Érdekes,hogy arra senki nem gondol,hogy akad,aki itt írja ki magából a problémáit,és nem feltétlenül azt várja,hogy a sárba döngöljék,csak egy-két normális szót.Az nem kerül pénzbe.Szerintem az még nálam is unintelligensebb,aki csak annyira képes,hogy a másikat ismeretlenül minősítse.
Ennyit erről az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!