Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez bunkó viselkedés?

Szerintetek ez bunkó viselkedés?

Figyelt kérdés

Igazából annyiról van szó,hogy tegnap írtam egy üzenetet az egyik közösségi portálon egy ismerősömnek.Felköszöntöttem a hölgyet/leányzót nőnap alkalmából.Semmi személyeskedő,vagy sértő nem volt benne,kedves,egyszerű köszöntés volt,a magam stílusában,amit már megszokott tőlem.Elolvasta,és megköszönte,röviden,tömören.Aztán pedig,még aznap kitörölte a levelei közül.Ezt onnan tudom biztosan,hogy a levél státusza elolvasott és törölt levél volt,tehát ez ezer százalék,jelzi,ha ki van törölve.

Ezen önmagában nem is problémáznék,ha nem érezném azt,hogy nem is vagyok annyira fontos emberke az életében,mint gondoltam.Ennél azért jobbnak hittem a kapcsolatunkat.Annyira,hogy talán reménykedtem is a kölcsönös szimpátiában,ami élőben megvolt,barátilag.

Én egyébként nagyon érzékeny figura vagyok,talán felfújom a dolgot.Ti mit gondoltok erről?Szerintetek rögtön kitörölni egy levelet bunkó dolog,vagy más oka lehetett rá?Milyen indokok lehetségesek szerintetek?Én jobb magyarázatot nem tudok,talán azt,hogy sok volt belőlem,tehát nyomulásnak vette.

Egyébként van párja,és én úgy érzem,inkább baráti stílust ütöttem meg,mint sem nyomultam volna,tiszteletben tartom a kapcsolatát,és semmi olyat nem írtam,ami célzásnak vehető,maximum olyan élcelődéseket,amik szóban eddig is elhangzottak közöttünk.

Elege van Belőlem,igaz???Vagy szégyenli a levelet?

2010. márc. 9. 23:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már Te is leírtad: túl érzékeny vagy és felfújod a dolgot. Mondjuk én is érzékeny vagyok túlontúl, ezért én erre figyelni szoktam, hogy ne töröljem ki rögtön a leveleket, ha a feladó is látja, mert hátha megbántódik. De nem mindenki ilyen érzékeny, lehet, hogy a lánynak eszébe sem jutott, hogy ez Neked rosszul esik, és valljuk be, nincs is miért rosszul essen. Szerintem emögött nincs semmi, főleg, ha Te írtad, hogy csak általánosságban kívántál boldog nőnapot neki, nem nyomultál. Akkor végképp nem láthatott olyat benne. Ne aggódj! Viszont jól sejtem, hogy Te többet szeretnél a lánytól, ha nem lenne barátja? :-)
2010. márc. 10. 09:25
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Bennem sincs gyűlölet, amikor rendszeresen kitörlöm a leveleimet. Egyszerűen minek őrizzem?
2010. márc. 10. 10:59
 23/30 A kérdező kommentje:
Így van,szerelmes vagyok.Ezért reagálom túl.Köszönök minden választ,és valahol mindenkinek igaza van.
2010. márc. 10. 11:20
 24/30 anonim ***** válasza:
hát ezt így nehéz eldönteni, ezt csak akkor tudhatnád biztosan, ha tudnád hogy ez a lány így szokta-e csinálni, hogy automatikusan törli a leveleit (nekem is vannak ilyen ismerőseim, akik miután megválaszolták, törlik, kinek mi a jó ugye), vagy tényleg az hogy nem akar barátságnál többet tőled és ha nem is keres, akkor ez egy jelzés feléd. azért ne szomorkodj!!!
2010. márc. 10. 11:33
 25/30 anonim ***** válasza:
Megköszönte. Semmi bunkóság nem volt abban, hogy kitörölte, szerintem ez normális dolgog.
2010. márc. 10. 13:53
 26/30 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyen gesztusok legalább segítenek leszokni róla.
2010. márc. 10. 16:15
 27/30 anonim ***** válasza:

Mekkora kombinálás ment itt végbe, te jó isten! Én ezen megszakadok a röhögéstől! Mennyit tudsz szerencsétlenkedni egy levél miatt, képes vagy még ezen az oldalon is segítséget kérni, hogy eloszoljanak a kételyeid! :D

Ám én írtam azt h lol niiiice :D

2010. márc. 12. 13:51
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes, hogy ereklyeként őrizzen egy semmiséget, csak mert tőled van:P
2010. márc. 12. 17:22
 29/30 A kérdező kommentje:

Rendben,mindenki azon röhög,meg azt hülyéz le,amin,és akit akar.

Ami Neked nem nagy probléma,és szétröhögöd rajta az agyad,az még másnak számíthat és fontos lehet.

Egyénként mindenkinek a magánügye,hogy mivel kapcsolatban kér tanácsot.Sajnálom,hogy ez az oldal a névtelenül,arctalanul jól odamondogató,az életben meg szerencsétlen emberek oldala,akik fikarcnyival sem különben annál,aki kérdést tesz fel ide.Név meg arc nélkül én is szívesen lealázok bárkit,meg megmondom neki a magamét,hogy mekkora kretén,mert kérdezni mert valamit.Nem kell hozzá sem ész,sem bátorság.

Érdekes,hogy arra senki nem gondol,hogy akad,aki itt írja ki magából a problémáit,és nem feltétlenül azt várja,hogy a sárba döngöljék,csak egy-két normális szót.Az nem kerül pénzbe.Szerintem az még nálam is unintelligensebb,aki csak annyira képes,hogy a másikat ismeretlenül minősítse.

Ennyit erről az oldalról.

2010. márc. 14. 18:54
 30/30 A kérdező kommentje:
A válaszolók többsége meg annyira értelmes,hogy az első reakciója rögtön az,hogy más torkának ugrik,és elhordja mindennek,holott nem is ismeri.Sokan belerugdosnak az amúgy is földön fekvőbe.Aki annyira okosnak képzeli magát,az gondolkodjon el rajta,miért csak egy ilyen anonim oldalon meri osztani az észt,és írogatja az ilyen LOL,nice-féle nagyon értelemgazdag kommenteket.
2010. márc. 14. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!