Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez bunkó viselkedés?

Szerintetek ez bunkó viselkedés?

Figyelt kérdés

Igazából annyiról van szó,hogy tegnap írtam egy üzenetet az egyik közösségi portálon egy ismerősömnek.Felköszöntöttem a hölgyet/leányzót nőnap alkalmából.Semmi személyeskedő,vagy sértő nem volt benne,kedves,egyszerű köszöntés volt,a magam stílusában,amit már megszokott tőlem.Elolvasta,és megköszönte,röviden,tömören.Aztán pedig,még aznap kitörölte a levelei közül.Ezt onnan tudom biztosan,hogy a levél státusza elolvasott és törölt levél volt,tehát ez ezer százalék,jelzi,ha ki van törölve.

Ezen önmagában nem is problémáznék,ha nem érezném azt,hogy nem is vagyok annyira fontos emberke az életében,mint gondoltam.Ennél azért jobbnak hittem a kapcsolatunkat.Annyira,hogy talán reménykedtem is a kölcsönös szimpátiában,ami élőben megvolt,barátilag.

Én egyébként nagyon érzékeny figura vagyok,talán felfújom a dolgot.Ti mit gondoltok erről?Szerintetek rögtön kitörölni egy levelet bunkó dolog,vagy más oka lehetett rá?Milyen indokok lehetségesek szerintetek?Én jobb magyarázatot nem tudok,talán azt,hogy sok volt belőlem,tehát nyomulásnak vette.

Egyébként van párja,és én úgy érzem,inkább baráti stílust ütöttem meg,mint sem nyomultam volna,tiszteletben tartom a kapcsolatát,és semmi olyat nem írtam,ami célzásnak vehető,maximum olyan élcelődéseket,amik szóban eddig is elhangzottak közöttünk.

Elege van Belőlem,igaz???Vagy szégyenli a levelet?

2010. márc. 9. 23:54
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Örülök is neki,nagyon...Az a minimum,meg hogy köszi szépen.

Jó,értem a lényeget,nem parázok.Nem érdemes.Zárjuk le,köszi a válaszokat!

2010. márc. 10. 00:21
 12/30 anonim ***** válasza:
48%

"lol niiiiice ^^

A kérdező kommentje:

Köszi Neked is a választ,Te rendkívül okos! :-)"

=DDDDD

2010. márc. 10. 00:21
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért, ha egy héttel később törli akkor nem sértődsz meg?
2010. márc. 10. 00:22
 14/30 A kérdező kommentje:
Jó,hagyjuk,ezt a rendkívül okost meg annak szántam,aki leidiótázott.Ennyi,lapozok.Hanyagoljuk a témát,nem kell több válasz,értem,amit érteni kell.
2010. márc. 10. 00:26
 15/30 anonim válasza:
100%
Nem kell kombinálni az igaz, viszont ebből azért az is látszik, hogy nem vagy több egy barátnál...
2010. márc. 10. 00:37
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Túl reagálod, akkor lenne bunkó ha olvasás nélkül törölte volna, de még meg is köszönte.

Amúgy én is kitöröltem nőnapon egy csomó levelet, a karácsonyi üdvözléseket te meddig tartod meg?

2010. márc. 10. 01:09
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy olyan sok levelet kapott, hogy muszáj volt törölnie néhányat. Ez nem bunkóság, én se őrzök meg minden levelet.
2010. márc. 10. 01:29
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden levelet szinte azonnal törlök, különben tele a postafiók....és egyébként is mikor fogok egy sima fölköszöntést valaha is újra elolvasni?!
2010. márc. 10. 02:00
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gondolom, hogy ebből bármilyen következtetést le lehetne vonni, mert minden ember más és semmit sem jelent, hogy kitörölte az emailedet. Attól, hogy kitörölte, elolvasta, tudomásul vette, megköszönte. Lehet, hogy épp be volt telve a fiókja vagy pedig olyan típus, aki kitörli az emaileket, amiket elolvas. Vannak ilyen emberek, de ez nem azt jelenti, hogy nem értékeli, amit írtál vagy nem emlékszik majd rá. Nálam nem azon múlik, hogy kitörlök-e egy emailt, hogy tetszik-e vagy sem. Nem feltétlen ezen múlik. Sok ember kitöröl sok levelet, mégsem bunkók. Nagyon felfújod. Ha meg tényleg soknak találta a nyomulásodat és csak nem akart megbántani, akkor sem bunkó. Elküldted az emailt, ő megkapta, hadd csináljon már azt a saját emailjével, amit akar. Lehet, hogy nem akarta, hogy a párja rossz néven vegye...nem tudom, hogy mit írtál bele pontosan, de ha jól értem, korántsem csak annyi volt, hogy boldog nőnapot...lehet, hogy nem akarta, hogy alaptalanul féltékenykedjen a párja...egyébként miért érdekel ennyire, hogy mit gondol? Hisz azt mondod, hogy csak barátilag érdekel.
2010. márc. 10. 03:05
 20/30 anonim válasza:
100%
Jól van, ne oltsátok!(bár igazatok van:) hát szerelmes szegénykém, ez egyértelmű, ilyenkor mindenki összevissza kombinál!!!!:)
2010. márc. 10. 04:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!