Az emberek nem szeretik a kövér embreket? Lenézitek őket?
Én az előítéletek miatt éhezek minden egyes nap suliban, egészen 15-16 óráig... Félek, hogy azt gondolnák rólam, hogy "nézd, már megint zabál, ezért olyan kövér"... pedig nem.. :( Volt pajzsmirigy problémám, de kaptam rá gyógyszert, és már teljesen elmúlt. Na meg a hajlam.. Pedig én tényleg nem eszek sokat, és tesiórán is mozgok, és nem megyek mindenhova kocsival, sőt, imádok kirándulni, sétálni! :'(
15/L
Utolsó vagyok:
Amúgy engem nem igazán néznek le, vannak barátaim, van szerelmem is, magabiztos vagyok, és boldog. Azt hiszem. :)
Nekem csak annyi bajom van a kövérekkel hogy ugyebár a kövérség ártalmas a szívre és a keringésre, és az zavar hogy őket ennyire nem érdekli az egészségük hogy nem tesznek hogy lefogyjanak, így rámegy a szívük is akár:S
Tisztelet a kivételnek, tudom hogy vannak akik nem tudnak mozgással sem és diétával sem lefogyni.
Én nem bírom a kövéreket, mert a legtöbb a saját lustaságából kövér, azért mert zabál, nem sportol semmit, és igénytelen. Ez a kövérek mondjuk 99%a. Szerintem ugyanolyan igénytelenség mintha valaki koszos cuccokban járna, vagy büdös lenne.
Igen, ebben benne van a genetikai hajlam is, ami azt jelenti, hogy ha zabálsz és tespedsz, akkor elhízol. És ne mondja nekem senki, hogy keveset enni megfelelő dolgokból mekkora erőfeszítés... Kis odafigyelés kérdése az egész.
16:51, hagy meséljek neked valamit.
Elhatároztam 13 évesen, hogy na most akkor lefogyok. Akkor voltam 100 kg körül. Kb csirkemellen, zöldségeken, gyümölcsökön éltem. Elmentem konditerembe, fizettük a személyi edzőt, akivel majdnem minden délután 2-3 órát ott voltam, és folyamatosan edzettem. Aerob mozgás volt a 85%a. Már a belem is majdnem kiköptem minden egyes nap. Ez így ment 6-7 hónapig. Azelőtt nem igazán álltam mérlegre.. De amikor megláttam, hogy SEMMIT sem fogytam, na akkor aztán egy kicsit kiborultam. Minden, amiért addig szenvedtem, nem használt...
Ezek után én már feladtam. Majd ha lesz még egyszer erőm, akkor talán..
Én voltam a 15/L
16:51:
Ez így nem teljesen igaz. Nekem például egyik legjobb haverom nem sportol, és sokat eszik, mégis vékony mint a cövek, én nem vagyok kövér, de rajtam jóval több zsír van mint rajta, pedig rendszeresen sportolok és hasonló mennyiséget eszek mint ő, ráadásul úgy hogy magasabb vagyok nála. De nagyon sok példát tudok a környezetemben, olyat nem tudok persze hogy valaki sportol, nem zabál és kövér, de olyat igen, aki zabál és nem sportol, és vékony. Ja meg olyat is ismerek, aki atléta volt, és hízni akart, na ő tényleg akármennyit zabált, ez nem sikerült neki, nyilván megoldhatta volna táplálékkiegészítőkkel, de ő kajával akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!