Komolyan vesz a fogyasztó védelem ha egy fiktív e-mailcímről teszek névtelen bejelntést?
Figyelt kérdés
Szeretnék szólni a fogyasztóvédelemnek,mert egyre több helyen van egy csomó 13-14 éves kislány és ott verik a nyálukat. Engem ez így 23 évesen nagyon zavar,h nincs egyetlen szórakozóhely sem ahol ne látnék részegen fetrengő kiscsajokat. A fogyasztóvédelem tenne ez ellen valamit,vagy csak magát a szórakozóhelyet büntetik meg? Hogy tudnám elérni h szigorúbban vegyék azt h ki hány évesen megy be egy helyre? Vagy az Ifjuság védelmiseket kéne hívnom?2010. márc. 9. 10:49
11/14 anonim válasza:
20.11-nek igaza van.Szep is lenne a vilag ha a torveny mindenkire vonatkozna.Lattatok mar olyat, h egy szorakozohely elott a rendor elfordult amikor szivtak az anyagot a fiuk?En igen.Azota nem hiszek a torvenyekben, csak a kis emberekkel tartattjak be!
12/14 anonim válasza:
nos megvallom őszintén, hogy a fentihez kapcsolódóan én írnék még szebbet is, ha nem tartanék attól, hogy az IP alapján holnap megjelennek nálam
13/14 anonim válasza:
22.29 vagyok es jelnleg titkos helyen es jo messze, azert voltam ilyen bator!
14/14 anonim válasza:
22:39
na úgy én is lennék bátrabb .....
majd egyszer a bahamákon nyaralva, ide beírok pár izgi dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!