Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretem a kalozokat es...

Szeretem a kalozokat es jobban meg szeretnem ismerni oket?

Figyelt kérdés
Ezert arra kernelek benneteket,hogy irjatok roluk szolo konyveket vagy dokumentum filmeket,ha lehet olyan kalozokrol akik leteztek es az ok eletuket mutatjak be.A valaszokat elore is koszonom.

2015. aug. 11. 00:12
 1/5 anonim válasza:

Írd be a YouTube -ra azt ,hogy kalozok kiad kb. 50 filmet / documentum filmet :) illetve wikipédián kershetsz neveket ami további kutathatsz pl. mi volt a hires tette stb. :))

Sok van és ide egyenként másosjam be hósszú mese :) De ha akarod akkor "privibe" ki irok egy párat ha gondolod én is megnézhetem és kidumálhatjuk a dolgokat :))

2015. aug. 11. 01:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Földi Pál: Fekete lobogó alatt
2015. aug. 11. 02:29
 3/5 anonim ***** válasza:

800 oldalas alapmű a valódi kalózokról:

[link]

2015. aug. 11. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szomália környékén találkozhatsz igaziakkal. Bár nem túl szívélyes emberek.
2015. aug. 11. 13:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) Igy visszaolvasva belatom,hogy nem pontos a megfogalmazas de csak cimeket akartam,nem azt,hogy ti irjatok egy-egy kaloz eleterol.Am elso valaszolo,orulnek ha lenne valaki akivel beszelhetek ilyesmirol,mivel a csaladomat es barataimat a hideg razza ha elkezdek beszelni a kalozokrol ,meg akkor is ha ez meg csak uj kezdetu.:)
2015. aug. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!