Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm édesanyját szeretné...

A barátnőm édesanyját szeretném felköszönteni Anyák napja alkalmából, üzenetben. Mi legyen a megszólítás? Kedves Édesanya?

Figyelt kérdés
Sajnos kevésbé érnek rá mostanában, ezért nem tudom élőben felköszönteni, emiatt döntöttem úgy, hogy írásban felköszöntöm.

2015. máj. 3. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges mert ő nem a te anyukád. Persze ha olyan a viszonyotok hogy már második anyádként tekintesz rá akkor megértem, de akkor is szerintem nem kéne.
2015. máj. 3. 10:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Ő is felköszöntötte az én édesanyámat, ráadásul élőben. Viszonzásul én is fel szeretném köszönteni az Ő édesanyját.
2015. máj. 3. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ő is felköszöntötte az én édesanyámat"

Akkor nála van a hiba a rendszerben. Olyan mintha felköszönteném az összes Ibolyát Virág napon. Pedig köze nincs hozzá, mint ahogy te sem az ő rokona vagy.

2015. máj. 3. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem lehet édesanya a megszólítás, ha egyszer nem a te anyukádról van szó. Nem hiszem el, hogy te ezt nem érzed...
2015. máj. 3. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!