A fiúk többsége miért nem jegyzi meg a fontos dátumokat?
A barátom nem mindig tudja a fontosabb dátumainkat,nem tudja mennyi idős a mamája meg ilyenek. Kicsit fura ez.
Ti hogy vagytok vele?
Én csaj vagyok, de valószínűleg pasi aggyal :D
Nem tudom megmagyarázni. Csoda, ha a saját születési dátumomat tudom, és amikor kérdezik a koromat figyelnem kell, hogy az aktuálisat mondjam. :) Emellett tudom még a kutyám születési évét, meg a telefonszámokat (fogjuk rá...) Aztán a számok ezzel be vannak fejezve.
Egyszerűen képtelen vagyok megjegyezni szüleim születési dátumát is, már 5ezerszer megkérdeztem de nem tudom fejből. Tippelni tudok de nem vagyok biztos benne. Azt pedig, hogy hány évesek abszolút nem tudom, max ha kiszámolom gyorsan... Emlékeztetőbe szoktam tenni az ilyen dátumokat, különben abszolút megfeledkezem róluk.
Olvasgattam a válaszokat. A meccsek, a forma 1, illetve a 4 évente megrendezett foci vb dátumát én is tudom. :) Egyszer olvastam el, hogy mikor lesz még hónapokkal ezelőtt de mégis ez állandóan a fejemben van.
Mondjuk a Forma1 összes futamának a dátumát nyilván nem tudom, csak hogy mikor lesz az első.
Az évfordulókról is elfeledkezem. Max annyi tűnik fel, hogy nahát kb tavaly ilyenkor jöttünk össze, de napra pontosan egyáltalán nem tudom.
A névnapomat tudom, de senki másét. Nekem csak egyszer van egy évben így azt tudom. Egyébként sosem nézem a naptárat szóval köszönteni sem szoktam az embereket. Hiába is veszem észre este, reggelre elfelejtem. Indulás előtt meg semmire sincs időm és nem is érdekel.
Én úgy vagyok vele, hogy úgyis csak egyszer van egy évben nem kell állandóan a fejemben tartanom az infókat. :) Ráadásul úgyis már napokkal előtte célozgatnak rá, hogy vegyek ajándékot... szóval a hülye is rájönne, hogy valami ünnep közeleg :DD
Egyébként engem sem zavar, ha valaki elfelejti. Akár családtagom akár csak ismerős. Nem tudom a nők miért csinálnak ekkora hisztit ebből. Engem a pasik fel se köszöntött szülinapomon sem amikor még együtt voltunk. Nem zavart. Aztán pár hónappal később mondta, hogy azért nem mert tudja, hogy én sem szeretem ha szóba hozzák mert idegesít, hogy öregszem :))) Ennyi.
Védelmemre szóljon, hogy sokszor azt sem tudom milyen nap van! Kötetlen munkaidőben dolgozom, szóval nekem 8 hogy hétvége van vagy hétköznap. Így sokszor nem tudom milyen nap van, nem is lényeges.
20/l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!