Vannak még EMO-k? Nagyon hiányolom őket. Sajnos kár hogy már alig vannak.
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 20:39
11/23 anonim válasza:
a fele vérszegénységben meghalt vagy a rozsdás pengétől elkaptak valamit :Dd amúgy persze hogy már nincsenek, mivel MAGYARORSZÁGON csak divathullám volt anno 2006-tól '09-ig. aztán akik most vannak azok csak leutánozzák a régieket :D elég szarul, azok még legalább jártak fodrászoz és nem volt igénytelen szanaszét töredezett zsíros hajuk. ők még jól is néztek ki a maguk módján.. de a mostaniak. otthon festitek, szőkítitek, 100 ft-os kínai póthajak amit fel sem tudnak rakni a lányok. persze tudom hogy nem csak kinézetről szól az egész, de igenis arról is, mert a nagy cuki trendekkel szembe akartak menni, ezért minimum az erős smink meg a fekete cuccok alap, a többi csak ráadás vagy ha "anya megengedi". de még az sem igényes egyiken se. na mindegy. ja és ezért az a véleményem, mert mint mondtam csak beütik a neten, elolvasnak minden egyes szót az 'emo'-ról, aztán csak próbálják lemásolni, meg elhitetik magukkal hogy ők igenis átérzik az egészet. a mai modern világban elég nehéz annak lenni.
13/23 anonim válasza:
Èn nagyon szeretnèl EMO lenni. Mit kell tennem?
17f
14/23 anonim válasza:
Hello! Még èn is itt vagyok! :) 15/emogirl
#3 : sajna igaza van. :/
15/23 anonim válasza:
#13-nak üzenem: Nem lehet csak így csettintésre emová válni...az emo az nem csak külsőségekből áll, az sokkal több annál, egyfajta érzelemvilág & talán a zeni stílus. Persze ha csak divatemo akarsz lenni akkor könnyű a dolgod, de szerintem az meg hülyeség, inkább légy önmagad az igazi emok is ezt teszik! ;) Remélem hasznos lesz a tanácsom! 15/emogirl
16/23 anonim válasza:
De èn divatemo akarok lenni. Akkor a faszsàg hogy ki kell pròbàlnom.
17/23 anonim válasza:
#16: Akkor csak öltözz úgy, divatemonak lenni egyszerű....de még mindig hülyeségnek tartom. :/ Az előző 15/emogirl
19/23 anonim válasza:
Küldtem üzenetet Status, szívesen segítek!
a 15/emogirl
20/23 anonim válasza:
Szoktam szomorú lenni, de nem értem ezt az "érzelemvilágot"
Mindenki szokott pesszimistább, szomorúbb lenni néha az átlagnál.
Fiatalkori falkához tartozási vágyról van itt szó kérem.
Felnőtt Emo van egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!