Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? Tanácsokat pls

Mitévő legyek? Tanácsokat pls

Figyelt kérdés
szerintetek megoldás lenne ha eltűnnék pár napa? se msn se teló.. mindenki velem veszekszik így talán át gondolnák és utána normálisak lennénejk?
2010. márc. 7. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem, hogy nagyon meghatná őket

ha otthonról is el akarsz tűnni, szüleid meg csak mérgesek lesznek

2010. márc. 7. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még csak gyerekesebbnek tűnnél a szemükben. Nem ez a megoldás.
2010. márc. 7. 17:58
 3/5 anonim válasza:

attól függ,hogy hány éves vagy.

Ha 18 alatt,akkor NE!

Ha 18 felett,de még nem dolgozol,TALÁN!

Ha van állásod és megértik,ha szólsz, hogy rosszul vagy TALÁN!

Ha van állásod,de próbaidős vagy, vagy szúrod a szemét a főnöknek, NE!

ennyit tudok mondani!

2010. márc. 7. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos, kiskorunkban azt hisszük, hogy a szüleink istenek,és később csalódunk bennük. Hát most vegyétek az eszetekbe, hogy a szüleitek gyarló emberek, attól, hogy van valahány gyerekük, sajnos nem váltak sem angyalokká, sem istenekké. Szóval vedd úgy, szegények olyanok, amilyenek tudnak lenni. Segítsétek őket inkább, mert ti, a modern kor ifjú emberei, jobban eligazodtok a mostani világban.
2010. márc. 14. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Mármint a barátaid elöl akarsz eltűnni? Az önmagában nem katasztrófa, szerintem az ember nyugodtan kikapcsolhatja a telefont, msn-t pár napra.

A többiek szerintem arra gondoltak, hogy otthonról is el akarsz elmenni. (Azt szerintem se tedd.) De mi a baj, ki veszekszik Veled, és miért?

2010. márc. 15. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!