Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitévő legyek? Tanácsokat pls.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Tanácsokat pls.

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet h. valahogy nem jönnek össze mostanában a dolgok a csajokkal. Sok lánnyal beszlétem msnen de közbe azok összejöttek valakivel. Szóval rájöttem h. az netes ismerkedés nem az igazi. Szóval inkább élőben szeretnék összeismerkedni lányokkal. Csak hát a baj a leszólítás. Tudnátok esetleg adni pár tippet h. szólítsak le lányokat pl. westendben meg ilyen helyeken? Valamint lányok ti h. reagáltok hogyha egy úgymond idegen leszólít titeket?

F/15

2009. okt. 26. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
hát én tuti kerek szemmekl néznék rá, de nem küldeném el mert nagyon ritka az ilyen és tisztelem a bátorságát de ha nagyon tapad akkor menekülök
2009. okt. 26. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
én is ebbe a cipőbe járok
2009. okt. 26. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
ez a szitutól függ, hogy mit lehet mondani. de szerintem a legjobban ismerkedni valamilyen sportklubban, tánciskolában vagy más közösségi helyen lehet.
2009. okt. 26. 23:49
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Szia cica, van gazdád?
2009. okt. 27. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Tulajdonképpen bármivel odamehetsz a lányokhoz. Van kistesód? Nekem egyszer úgy jött össze egy 3 hónapos kapcsolat, hogy a kistesómat(8éves) odaküldtem egy lányhoz, hogy nem tudja hol a bátyja. Erre a csajjal megkerestek engem, én meg "köszönetképpen" meghívtam egy italra, és egész jól eldumáltunk. Onnan már ment magától.:D

15/F

2009. okt. 27. 11:37
 6/8 A kérdező kommentje:

hehh ez cseles.:D

van nekemis egy 7éves.

2009. okt. 27. 16:48
 7/8 anonim válasza:

Esetleg olyannal is odamehetsz biztos hallottál róla, hogy nem találkoztunk m,i már egyszer??olyan ismerős vagy...stb.:]..

L/1?

2009. nov. 4. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Előhöz még annyit tennék: Ha azt mondja nem ismerjük egymást akkor mondhatod neki, hogy épp ideje lenne megismerni egymást. :D
2009. nov. 4. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!