Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Tanácsokat pls.
Szóval az a helyzet h. valahogy nem jönnek össze mostanában a dolgok a csajokkal. Sok lánnyal beszlétem msnen de közbe azok összejöttek valakivel. Szóval rájöttem h. az netes ismerkedés nem az igazi. Szóval inkább élőben szeretnék összeismerkedni lányokkal. Csak hát a baj a leszólítás. Tudnátok esetleg adni pár tippet h. szólítsak le lányokat pl. westendben meg ilyen helyeken? Valamint lányok ti h. reagáltok hogyha egy úgymond idegen leszólít titeket?
F/15
Előző vagyok. Tulajdonképpen bármivel odamehetsz a lányokhoz. Van kistesód? Nekem egyszer úgy jött össze egy 3 hónapos kapcsolat, hogy a kistesómat(8éves) odaküldtem egy lányhoz, hogy nem tudja hol a bátyja. Erre a csajjal megkerestek engem, én meg "köszönetképpen" meghívtam egy italra, és egész jól eldumáltunk. Onnan már ment magától.:D
15/F
hehh ez cseles.:D
van nekemis egy 7éves.
Esetleg olyannal is odamehetsz biztos hallottál róla, hogy nem találkoztunk m,i már egyszer??olyan ismerős vagy...stb.:]..
L/1?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!