Szerinted kik járnak színházba, operába?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 15:59
1/10 anonim válasza:
Akiket érdekelnek bizonyos irodalmi alkotások, és van rá pénzük, vagy akiket nem érdekel, de van pénzük, vagy akik leeszik a kezüket unalmukban, és van pénzük, meg akiknek nincs pénzük, de annyira érdekli mindez, hogy mégis.
2/10 anonim válasza:
akik adnak egy kicsit a műveltségre, kultúrára
és meg is tudják fizetni
3/10 anonim válasza:
Olyanok akiket érdekelnek bizonyos darabok és a sznobok.
4/10 anonim válasza:
Vannk akiket érdekel,vannak akik imádják,na meg vannk a képmutatók,akik egy díszbemutatón azért jelennek meg hogy megmutassák legújabb gucci ruhájukat aztán a darabon meg majd elalszanak.
5/10 anonim válasza:
én pl azért járok, mert imádom...sokkal jobban szórakozom a színházban, mint valami hülye akciófilmen...csak sajnos drága a jegy, így ritkán jutok el :( a legtöbbet akkor nézek darabot, ha valamelyik társulat eljön a kisvárosi művelődési házunkba és előad valamit olcsón...de ha csak tehetem, elmegyek nagyobb előadásokra is
6/10 anonim válasza:
mi rendszeresen járunk a férjemmel, nagyon szeretem! az operát főleg, a férjem mondjuk nem nagy rajongó, de azért eljön, ő nem elsősorban a darab miatt, hanem mert sok ismerőssel is találkozunk, meg szerintem miattam, hogy ne kelljen egyedül mennnem :) színházat ő is nagyon szereti :)
7/10 anonim válasza:
Én szeretnék, de sajnos csak ritkán jutok el. Hát ugye drága, vagy legalább is én csóró vagyok, plusz van egy két éves csemetém, és ha el akarok valahova menni este, akkor az szervezést igényel, én meg lustább vagyok annál, hogy szervezzek :)
De ahogy észreveszem, azok járnak színházba, akik még mindig szeretik ezt a műfajt, megfogja őket a színház varázsa, hangulata, vagy azok, akik azt gondolják, hogy egy bizonyos társadalmi státusban ezt "kötelező" tenni, vagy azok, akik ott szeretik megmutogatni az új alkalmi ruhájukat.
8/10 anonim válasza:
Akiket érdekelnek a darabok, akik törekednek a műveltségre. És akik ott akarják megmutatni a legújabb ruhájukat, cipőjüket vagy táskájukat. Én már régen voltam színházban, elég drága a jegy egy egyetemistának, meg nincs is igazán olyan öltözékem, amiben meg lehetne jelenni egy ilyen helyen. Farmer, sportcipő nem igazán idevaló.
9/10 anonim válasza:
Szeretem a színházat,főleg a Madáchot,szeretnék gyakrabban színházba járni,de a jegyek egy nívós előadásra az égbe szöknek lassan
10/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a színházat, és gyakran is járok. Tényleg elég drága, de félre rakom erre minden zsebpénzemet. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!