Van egy dögcédulám és egy láncon 2 van nem tudom hogy ezt hogy szokták az egyiket nekem a másikat egy haveromnak vagy mi?
Figyelt kérdés
És Debrecenben egy helyet ahol gravíroznak rá.
És egy uccsó van rajta felirat és egy helyen nem tudom mit kell írni
Name(Név)-gondolom a nevem
Age(kor)-életkorom
Sex(Nem)-nemem
Blood(vér)-ide nem tudom mit kell írni
Birth(születés)-születési idő
Segítenétek?
2015. aug. 1. 13:58
2/6 anonim válasza:
Vércsoportot szoktak
Nem a havernak kell, hanem ha otthagyják a csatatéren a holttestedet, elvisznek egyet, hogy tudják értesíteni a családot. Egyet meg rajtad hagynak, hogy később azonosítani tudják a holttestedet, ha egyszer eltemetnek.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem és valami műhely ahol gravíroznak és angolul vagy magyarul kell rágravírozni az adatokat?Ez tényleg sz uccsó kérdésem.:)
2015. aug. 1. 14:07
4/6 anonim válasza:
Amilyen nyelven akarod, úgy gravíroztatod rá. A műhelynek tök mindegy. Amúgy Mr Minit vagy kulcsmásoló megcsinálja.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Minden világos köszi:)
2015. aug. 1. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!