Miért lett a Violetta című sorozat ilyen népszerű? Csak én nem szeretem?
Láttam már belőle részeket,de nekem nagyon nem tetszett és kissé meglepett, hogy rengetegen rajonganak érte.
Az én véleményem szerint, semmi extra nincs az egész sorozatban, csupán egy már ezerszer látott történetet dolgoztak át, de nem raktak bele semmi izgalmasat. Szerelmi háromszög, a főszereplő nagyon tehetséges... Meg ott van Ludmilla, a tipikus plázacica aki megkeseríti Violetta mindennapjait. De persze aztán majd mindenki Violetta barátnője lesz. És stb. A zenék pedig, hat nem mondom, hogy rosszak, de nincsen bennük semmi rendkívüli.
Szóval szerintem az egész alapsztori nagyon unalmas, sablonos.
Ti miért szeretitek? Vagy éppen miért nem szeretitek?
Na, a leírtakból azt vettem le, hogy te tényleg nem szereted, mert ne is ismered. :D Vagyis nem tudod, miről szól.
Én az izgalmas történetet, az ötletes humort, a nagyszerű színészeket, a csodás hangokat, az eredeti történetet, azt a rengeteg átérezhető érzelmet és különböző karakter imádom benne. Továbbá a szuper dalokat, azt az ösztönzést, amit ad, a sorozat és a dalok üzenetét... ja, és hogy a szereplők és a színészek ennyire imádják a zenét, és hogy átragasztják ezt a szenvedélyt a rajongókra. Ja, még talán annyi, hogy tiszta szívből szeretem a színészeket, mert ők is a rajongókat. Nagyon tehetségesek és nem élnek vissza vele. Nagyjából ennyi. :)
Miért lett híres? Mert:
1.: Ez az első gyerek szappanopera, tehát újat alkottak.
2.: Vilu próbálkozásai, hogy kitörjön az apja által létrehozott ketrecből, "lebilincselte" a nézőket
3.: Hahó! MUSICAL!!! A musical-ek általában elég népszerűek.
Hogy mit szeretek a Violettában? A zenéi megnyugtatnak, ha Violetta zenét hallgatok, minden megszűnik körülöttem, (Így van ez a Beatles-szel is) a zene elvarázsol, átérzem a zene szomorúságát/boldogságát,azaz a jelentését. Lásd: Ser mejor, Ser quien soy, Soy mi mejor, Yo soy así, Destinada a brillar, Podemos... ezek mind nagyon szép dalok, de csak az érti meg igazán őket, aki átérzi és szereti őket. A Yo soy así-t és a Destinada a brillar-t kevesen szeretik, mert nem mindenki érti meg a mondanivalóját: a Destinada a brillar, önbizalmat ad, azt mondja, állj fel, ne sírj és mutasd meg mindenkinek mire vagy képes. A Yo soy así-val Diego azt akarja megértetni Viluval, hogy igaz, nem egy kiköpött, lenyalt hajú jófiú, de őt is lehet szeretni, csak éppen máshogy.
Igaz, a szereplők nem tökéletesek, ők is néha túljátszák a szerepüket, de én ezért szeretem őket. Mert nem tökéletesek. Utálom, ha valami/valaki tökéletes. Az az egyik legundorítóbb dolog a világon szerintem.. És a szereplők.. mindegyik egy más személyiség, különlegesek, mert mindegyikben van valami utálatos és csodálnivaló is.Mint Vilu459 modta nem élnek vissza a tehetségükkel és a fanokkal is kedvesek. Röviden ezért szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!