Szerintetek miért csinálta ezt?
Volt egy barátom,aki azt mondta hogy én vagyok a legjobb barátja,én hittem is neki,ő is a legjobb barátom volt.
Amikor beszélgettem vele és hülyéskedtünk,akkor a régi legjobb barátjáról martinról sok hülyeséget ,hülye dolgokat mondott,például hogy martin olyan hülye mint ez meg az,olyan a feje mint egy kínainak,az anyja hü.lye és rá kell hagyni meg ilyenek.Nos, egyszer azomban amikor megsértődött vmin,akkor úgy voltam vele,hogy utáatézek,hogy milyen amikor rossz ismertségben,vagy haragszik valakire.Megkérzedtem a régi legjobb barátját,martint,hogy miket mond rám a hátom mögött,erre mondta hogy minden félét,hogy nincs gépem se,hitelre evsszük a házat,UFO vagyok meg ijenek...
A suliban 6.óra volt OF és ott szóvátettem ezt,mire a fele osztály bevallotta hogy tényleg mondott rám ilyeneket.
De ha én kérdezem emg akkor azt mondja,hogy nem is, hazudik a fél osztály,nem mondott rám ilyeneket stb, de egy idő után bevallotta hogy mégis mondott rám ilyeneket,azért mert a haverjaival épen hülyült,és mindenki mondott mindent...erre úyg voltam vele, hoyg mondjon de ne a lejobb haverjára.
2 hétre rá az osztályfőnököm azt ondta hogy a Alex, (az illtő,aki sokat hülyeséget szokott mondani) anyja azt üzente nekem hogy béküljek ki az fiával mert hogy őt bántja ez a dolog.Erre gondoltam hogy nem legyen már oylan álomvilágban,én sértődhetnék meg a dolgokon,és én menjek csak ugy oda hogy jol van megbocsájtok? Ez olyan lenne mintha nem birnám ki beszélgetés nélkül vele.
A gyerek olyan 50-60,159 cm magas,lagymatag mozgású,egosita (mármint nem azt híreszteli hogy ő az isten csak ugy gondolja,hogy ő a legokosabb az évfolyamban.)okoskodó,nem verekedős tipus,ha meg akarják verni akkor hazudik,ugy mint ahogy nekem tette,ne hogy bátsák,inkább elmenekül,szemüveges gyerek.
Miért csinálta szerintetek?
Mit tenétek,megvernétek,lesz@rnátok a fejét, vagy egyéb dolog?
Miért csinálta szerintetek?
fúúú. gáz ügy. nekem is volt ilyen esetem általánosba. ugyanez a szitu volt szinte, csak én nem szolaltam fel órán, hanem haverokat körbekérdeztem, de ugy h a köcssög ne sejtsen semmit. miután elég volt, az utáni való napon vártam h jöjjön be. bejött, mondom neki vetkőz le, és gyere ki az udvarra. lejött. mondom gyere köcsög, most véged.megindult felém kimentem előre, utána én mentem oda felé és akkora öklöst adtam neki hogy 2 hétig be volt dagadva a pofája. aztán be is vittek az igazgató elé, szóval ez már egy másik történet :D.
de szerinte ne verd meg. bár nemtudom. ha megvered akkor ne suliban, sulin kivűl.
sok sikert haver :D
az a baj hoyg járok tékvándóra ( Tae Kwon Do ) ÉS tiltja hogy verekedjek,csak önvédelemből tehetem meg. Amugy heti 2x ah van küzdelem akkor mindig leverem.
Jah és igen, én is álalánosbna vok 12/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!