Miért csinálta/csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Nemrég(pár hete)tett itt fel valaki egy kérdést,hogy levelezne-e vele valaki.Írtam neki privibe,válaszolt is,és elmondtunk egy-két dolgot egymásról.Aztán iwiw-en bejelölt,és vissza igazoltam neki.Elmentünk nyaralni,előtte írtam neki,hogy mejd ha haza érkeztünk akkor írok megint.Így is történt,de nem válaszolt rá.Írtam neki megint,hogy mi van vele.....de semmi.....aztán most láttam hogy törölte az ismeretséget iwiw-en.Írtam neki megint,hogy mi történt,esetleg valami magyarázat.....?de semmi.Nem akarok én rátelepedni minden áron,csak furcsa,és már bocsánat,de bunkónak tartom a viselkedését.
Nos?
2009. júl. 29. 18:58
1/1 anonim válasza:
Bár kissé furcsa, én nem szoktam foglalkozni az ilyen dolgokkal. Ejtett, és kész, megyek tovább. Annyi hülye meg furcsa ember van, hogy már fel se tűnik. El lehet azért rajta gondolkodni, hogy mi történhetett, és aztán vagy rájössz, vagy nem. Nem biztos, hogy ésszerű oka van. De túl sok rágódást nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!