Mit tegyek? Már ki vagyok készülve teljesen = (
Utálom az osztályomat. Kiközösítenek és csak szívatnak. Anyumnak is mondtam már, hogy nem akarok ebbe a suliba járni, mert egyszerűen utálom ezt az osztályt. De másik suliba nem tudok menni mert tele vannak cigányokkal. Mit tegyek?
13/L
Elmondom hogy is van ez.
Ebben a városban van még egy iskola, de az meg van telve, nem vesznek fel senkit ebből az évfolyamból, vannak a szomszéd falukban de anya azt mondta, hogy azokba nem mehetek, mert tele vannak cigányokkal (én sem mennék :S) esetleg még egy falu van, de ott meg nem tudom milyenek az emberek. De szerintem a szüleim úgysem engednék meg, nem szeretik ha egyedül megyek valahová és oda busszal kellene járnom. A miskolciba gondolom még úgysem mehetnék. :S
Szerintem biztos meg tudod magad szerettetni valahogy.
Meg aztán ez a "kiközösítésdi" is kb 1-2 év alatt lecseng, utána már nem fognak ezzel foglalkozni.
Engem is csúfoltak mindenfélének... én jókat nevettem rajta, vagy poénosan "odacsaptam"... aztán rájöttek, hogy jófej vagyok.
De voltak előitélettel közeledők is felém... akik aztán bevallották, hogy félre ismertek, azt hitték beképzelt bunkó vagyok, de tévedtek... és tök jó, hogy haverkodunk.
Nem egyszerű elnyerni mások "tetszését", meg kell érte harcolnod.
Egy másik iskolában ugyanúgy nehéz lenne a beilleszkedés.
Szerintem próbálj jófej lenni. :) Egyedi, különleges... csinálj olyasmit amivel felhívod magadra a figyelmet és érdekessé válsz... persze nem nagyon extrém dolgokra gondolok... hanem pl tudakold meg melyik "klikk" miről híres, mit szeretnek, miben jók... és mutasd meg, hogy ahhoz te is értesz és jó vagy benne... vagy vm ilyesmi.
Fel a fejjel, hamar elmúlnak a diák évek! De ezek nélkül a nyűgök nélkül nem tanulhatnánk meg kezelni a "többieket". Légy ügyes!
hát nekem egy cseppet rasszistának tűnsz...magyar vagyok és mégse szeretem hogy ha cigányoznak a barátaim és elvárom tőlük hogy ne tegyék.....
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!