Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Heteró fiúk! Ti is azonnal...

Heteró fiúk! Ti is azonnal megérzitek, ha van a társaságban egy meleg srác?

Figyelt kérdés

Nem provokáció és nem csesztetés, de nekem van egy ilyen 20-dik érzékem, hogy pl ott vagyunk 40-en, és kapásból kiszúrom a csávót, hogy "hops, ott valami nem okés".

És pont ezért egy érzék, mert nem tudom megfogalmazni, miért, tehát se nem azért, mert pl feminin lenne se nem a gesztusai se nem affektálás se nem öltözködés, a jó isten tudja, ez valami nagyon mély ösztönös megérzés, és az a helyzet, hogy eddig még egyetlen egyszer sem csapott be, még azoknál se, akik pedig a legnagyobb heteróként hirdetik magukat, és nagyon vigyáznak, hogy még csak a gyanú árnyéka se vetüljön rájuk ... (akár álbarátnővel folyamatosan). És nem, csak azért se tudtak eddig becsapni, de még a legférfiasabb, legmacsóbb se.

Nem tudom miért, talán a tekintet. Lényeg, hogy előttem nem tudja letagadni.

Viszont a kérdésem az, hogy ezzel ti is így vagytok, vagy csak én szúrom ki valamiért őket azonnal? És ha igen, akkor ki mire tippel? Mi az ami miatt lebuknak előttetek?

2015. júl. 16. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Persze, van úgy, hogy elgondolkozom azon, hogy XY meleg-e, ha arra utalnak a jelek, de igazából sohasem tudom igazán eldönteni. Annyira nem is érdekel.

2015. júl. 16. 10:22
 2/9 A kérdező kommentje:

oké de és mik azok a jelek, amik nálad erre utalnak?

hát hidd el, hogy vannak helyzetek, amikben nagyon is érdekli ez a dolog a heteró fiúkat, és bizony fokozottan kiütközik a dolog (pl. öltözők ...)

2015. júl. 16. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:

nem értelek. mi a gond az öltözővel? attól, hogy meleg valaki, még nem lesz egyből perverz is.

mik a jelek? hát pl a lányok körében érzi jól magát, és jól el tud csevegni velük csajos dolgokról. metroszex öltözködés + viselkedés. stb.

2015. júl. 16. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Eddig még soha nem tűnt fel egyértelműen ilyen, pedig biztos volt.
2015. júl. 16. 10:54
 5/9 A kérdező kommentje:
hát hogy is fogalmazzam meg? gondolj arra, ha egy heteró srác a csaj öltözőben öltözik át és tusol a lányokkal ... kb az a helyzet, szal én nem mondtam h perverz, de mindenképpen necces, és ezért is írtam, hogy az ilyen helyzetekben aztán főleg kiütköznek a dolgok. egyszerűen látszik az illető tekintetén, hogy teljesen semleges neki a látvány vagy azért nem hagyja hidegen ... (és ebben se tévedtem még, de mivel mások nem erősítenek ebben meg,akkor úgy látszik, csak én rendelkezek ezzel az adottsággal :D)
2015. júl. 16. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát az a nagy helyzet, hogy ők szúrják ki egymást, közel 100 %-os pontossággal. De tényleg. Persze ez logikus is, hiszen nekik fontos azt tudni, hogy melyik pasinál érdemes próbálkozni.

Ugyanígy, egy hetero pasi meg az látja meg, hogy melyik az a nő, akinél érdemes bepróbálkoznia, és kinél nem. A másik pasi még ilyen tudatalatti szinten sem szempont egy heteronak.

Az más, ha van benne valami rejtett hajlam, akkor persze veheti ezeket a rejtett jeleket egy hetero is.

2016. okt. 31. 17:26
 7/9 A kérdező kommentje:

ők egymást persze. de én továbbra is állítom h heteró fiúm is azonnal kiszúrják ha a bandába betévedt egy meleg. nem tudom megmagyarázni, de pont ez a lényege is sztem h ez egyfajta ösztön. na meg az én sokszoros tapasztalatom.

(és ugyan heteró fiú miért ne akarna semmit egy melegtől, ne viccelj már ... ismerek nem egy olyat, aki mikor megtudta h XY meleg, egyből beindult a fantáziája és nem is nyugodott, amíg le nem sz--atta magát vele)

2016. okt. 31. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:

"de én továbbra is állítom h heteró fiúm is azonnal kiszúrják ha a bandába betévedt egy meleg"

Mi a kollégákkal egyetlen egyszer nem szúrtuk ki, pedig néhány év alatt többen is megfordultak a cégnél. Amikor megtudtuk, akkor az hirtelen megmagyarázott egy-két dolgot, például azt, hogy az illető nem utalt soha egy szóval sem a párkapcsolataira. De önmagában ebből még nem következtettünk arra, hogy homoszexuális lenne, hiszen heterók között is vannak, akik a privát életüket nem tárgyalják ki.

Könnyen el tudom képzelni, hogy lehetett olyan kollégánk aki úgy volt meleg, hogy ez ki sem derült nyilvánosan. (A múlt idő arra vonatkozik, hogy időközben megszűnt a cég.)

2016. nov. 1. 09:13
 9/9 A kérdező kommentje:

hát ez egy örök jó kérdés marad aszem.

főleg mert elég egyedi a dolog. csak én meg pont arra tudok példát h semmi jel se utalt rá, meg teljesen csajok bálványa volt, nagy csajozógépnek állították be, aztán a legtöbben meg érezték h vmi sántít. nem azért mert kitárgyalta volna a magánéletét, dehogy. hanem mert egészen másképp reagál egy meleg srác a dolgok többségére mint egy heteró, más az életfelfogása, másképp lát sok mindent, aztán empatikusabb stb, szal akinek heteróként van szeme ezekhez, az sztem azonnal lekapja. ehhez gondolj bele, elég 1-1 rajtakapott pillantás az öltözőben, és kész vége, lebukott. egy heteró fiú nagyon megérzi, ha másképpen néznek rá, és valahogy a levegőben van h nem semleges a másik srácnak egy ruha nélküli fiú.

Persze %-ot én se tudok, ez most csak az én tapasztalatom, meg vszínű ez jobban működik ott ahol eleve zártabb fiúközösség van, azaz sok titka nem marad senkinek, mert mondjuk heti 5x együtt van edzésük, táboruk stb. szóval helyzetfüggőnek mondanám.

2016. nov. 1. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!