Mi a véleményetek arról, ha egy lány az autószerelő szakmát válassza?
Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekel ez az autószereléses/autós téma és még van 1 évem a döntésig .2015. júl. 15. 14:02
1/7 anonim válasza:
Ha nagyon erdekel csinald, de nem igazan nonek valo munka.
2/7 anonim válasza:
Miért ne? Hagyd már mások véleményét a francba. Nem ők élik majd az életed. Neked kell jó legyen, nem a gyk-ról azoknak, akik azt állítják, hogy ez nem lánynak való.
Én pl gördeszkázom. Az sem lányos dolog, de mit számít?
Dönts ahogy szeretnél :)
3/7 anonim válasza:
Hát lehet hogy érdekes lesz majd a kollégákkal, kuncsaftokkal a kapcsolat (nem a szexualitásra gondolok), mert ez azért nagyon nem női szakma. Ha úgy érzed, hogy tudsz majd érvényesülni, akkor válaszd amit szeretsz.
4/7 anonim válasza:
1 év múlva már nem lesznek autók a háború miatt!
Utána pedig eljön az Antikrisztus!
Ne válassz ilyen világi munkát!
5/7 anonim válasza:
Ismerek egy nőt, aki a város egyik legkeresettebb autószerelője. Igaz, nem volt könnyű elismertetnie magát.
6/7 anonim válasza:
Én is erre utaltam. Egyes szakmákban igyekeznek kitúrni a nőket, és kevésbé becsülik őket, hiába van szaktudásuk és vezetői tapasztalatuk.
7/7 anonim válasza:
aztán majd az olajtól kiszáradt kezeddel fogdoshatod a pasid bögyölőjét,vahgy ujjazhatod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!