Honnan van, miből telik a cigányoknak?
Mint tudjuk, nagyon sok cigány származású szegény, gettókban él, vagy tanulatlansága miatt nincs rendes munkalehetősége. Mégis az én kerületemben párat ismerek látásból, és tudom, hogyha dolgozik is, biztos nem kap több százezret.
Mégis ilyen-olyan ÚJ (vagy alig használt) és DRÁGA autókkal szoktam párat látni. Képeken jó cuccokban, néha drága piákkal mutatkoznak... Nem tudom megérteni, honnan és/vagy miből van nekik ennyi, hogy erre futja?
Sok dolgos magyar ember ha két évig spórol örül ha van egy 10 éves használt autója, esetleg telik egy drágább italra néha...
Semmi ellenségeskedés, csak kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre, gondolataitokra!
Meg okossáágokbul. Csencselnek egymás közt, guberált bútorokkal, vassal, stb. üzletelnek, akár egymás közt is. Teherautóról leesett cuccokat árulják az aluljárókban, sírnak egy nagyot a szociális osztályon, stb.
Évszázadok óta ebből élnek, hidd el, értenek hozzá. (Tisztelet a kivételnek.)
A legtöbbjüknek akiket látsz a f.a.s.zszbukon pózólni, negy pénzekkel, meg autókkal azoknak nagy része k.u.r.v.@t futtat, nálunk is sok van erre felé, ugymondják kimennek kűlföldre "dolgozni"
Meg ezeknek megnézed az ismerőseit, tele Van k.u.r.v.@.k.kkal akik ugyancsak Köteg € pózólnak.
A másik fele meg a drog,
Még háttérnek ott van a vasazás, fémezés,
És Jövedelm potlásként némi kis öregezés,rablás, és a többi..gyerekcsíny.
eldöntik még gyerekorukban, hogy melyik mesterséget szeretnék űzni,
Persze a szülök beleeggyezésével, Vagy esetleg átveszik a családi vállalkozást.
Termeszetesen a körzeti rendőr ajánlásával,és a helyi RFK áldásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!