Cigányok. Ti miképpen viszonyultok a bevándorlókhoz?
Mindenféle rasszizmus nélkül mondom: te még nem láttál cigányt.
Van közöttük is egy réteg aki viszonylag normálisan beilleszkedett, dolgozik stb. Viszont ha megnézed a többit azok ugyanúgy beilleszkedésre képtelenek, mint a muzulmánok egy része, ugyanúgy az európai kultúrától és normáktól teljesen eltérő kultúrájuk és normáik vannak.
Ne abból a pár emberből indulj ki, akik közöttük is normálisak, mert az igen kis százalék ( nekem is van diplomás cigány haverom pl ő is kivétel) hanem nézd meg a többit. Említették a 8-kert éjszaka, de legalább fél órán át tudnám sorolni a borsodi, hevesi és nógrádi putrikat. Oda menj el egyszer és meglátod a valóságot.
Vagy állj meg Felsőzsolcán a buszmegállóban, a Búza téren vagy szállj fel az utolsó Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza vonatra.
Azt hiszem utána megtudnád milyenek a cigányok valójában.
"De ezt ezt kultúra hiánya okozza, míg a terroristák esetében maga a kultúra okozza."
Ez igaz. Viszont az országban élő 600-1 200 000 közötti kisebbségi nagyobb részénél hiányzik a kultúra. A bevándorlók nagyobb része viszont képzettséggel rendelkező átlagember és nekik nagyon nagyon kis százalékok potenciális veszélyforrás.
Azt sem árt elfelejteni, hogy a bevándorlók 99%-a nem célpontnak, hanem tranzitországnak tekinti Magyarországot. Ha véletlenül a hatóságaink nem vennék észre őket simán csak átvonulnának az országon. Az a több százezer problémát jelentő kisebbségi viszont nagyon jól megtelepedett és elvan, mint Marci Hevesen... :D
Azért remélem érzed a különbséget...
" De megfelelő fellépéssel megoldottam."
Persze. Gondolom ha Diósgyőrben betalál 6 kancigány azt is megoldottad volna megfelelő fellépéssel. Esetleg fegyvert hordasz magaddal? :D
Ezen a videón szétröhögöd az agyad :)
Részlet a győzike-showból, amiben Győzike lecigányozza az indiai turistákat. :)))
2. perctől az érdekes rész. :)
https://www.youtube.com/watch?v=eXrPg2i2qlg
Győzike: "tik is ugyanolyan cigányok vagytok, mint mi az indiaiak" :))))))
Én cigány vagyok (asszimilálódott fajta) :) A bevándorlókat én is cigánynak nézném az utcán lazán ameddig meg nem szólalnak, pont ezt beszéltük a családdal! Megérteni megértem őket, hiszen ha itt háború lenne akkor én is fognám a családot és lelépnénk!
Sokan panaszkodnak hogy leeszik a fáikról a gyümölcsöt, segítségért zaklatják őket, de gondolkodjunk relatívan. Ha én útra kelnék a 2 éves kislányommal és éhes lenne ugyanúgy levenném arról a fáról az almát, vagy bekopognék házakhoz segítségért... ki nem tenné meg ha éhezne vagy kisgyerekkel lenne?? De a vandálkodást és kötözködést
Ez nagyon rossz duma, mert az állam gondoskodik az ellátásukról
Amúgy is végtelenül álszent és aljas dolog a bűncselekmény elkövetést anyagi helyzetre hivatkozva elkövetni. Irgalmatlan sok munka, izzadság és pénz van a mezőgazdasági családi termelésben. Ezt az egész évi munkát teszik semmissé, akik lerabolják a termést. Arról nem is beszélve, hogy egy magyar családot fosztanak meg a megélhetéstől.
Ha éhes, kopogjon be az ajtón, aztán elválik, hogy kap enni vagy sem. Gyanítom, ha szépen kér, akkor kap annyit, hogy ne haljon éhen.
A cigányok szoktak mindig ezzel jönni.
lásd: uborkás eset
Akkor ennyi erővel a bankrablót se kell lecsukni, mert a szegénységből akar kitörni.
A falusi "mélyszegények"-nek nem jut eszébe, hogy dolgozzanak?
Sokuknak nagyobb az udvara, mint a magyar családoknak, nekik miért büdös a munka? Miért nem ássák fel az udvart, miért nem ültetnek fát, miért nem veteményeznek?
Miért van az, hogy a magyar mindezt megteszi, a szomszéd cigány meg lelopja a magyarét, mert "éhezik"?
A magyar se mennyei mannaként kapja az égből.
Tessék megdolgozni érte!
Megvan a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!