Az alábbi kép (fotó) milyen érzéseket kelt bennetek, és milyen üzenetet jelent számotokra?
Hát nem depresszívet, hiába van bele eröltetve az egyhangúság és a lefelé csúszás, elesettség, félemberrel (aki emós).
Én a gyönyörű házat látom távol és azt, hogy egy srác vagányan lecsúzik a lejtőn és valószínűleg visít meg virít a feje örömében.
Nem tudom mennyire tűnik erőltetettnek így leírva, de engem az árnyékok fogtak meg.
Ha az utat egy életnek akarom felfogni, akkor az árnyékos részek a "szerencsétlenebb" napjainkat jelentik, míg a világosabbak a boldogabbakat.
Látszik, hogy az emberünk, pont egy ilyen világos részen adja fel a harcot, ugyanakkor az is látszik, hogy ha végigjárná a végtelennek tűnő hullámzó útját/életét akkor elérkezne azokhoz a klafa kis házakhoz :D
Csalódottságot éreztet ilyen szempontból velem, mert a képen is azt látni, hogy könnyebben feladni és lepihenni egy derűs ponton az életünkben, mint végigvinni célunkat.
Semmilyent. Műfotó.
A cipő olyan tiszta, hogy max. 10 métert mentek benne. A gatya is kb. az üzletből leakasztva.
Steril, semmit mondó.
Egy rendes géppel, és nem mobillal fotózva, az oszlopok meg a kis utca tetszene. A ropilábak nem tudom mi célt szolgálnak a képen. Divatos kis nadrág, meg utángyártott venszcipő. Kb. ennyi van a fókuszban... ez max. némi undort vált ki belőlem a mai fiatalok divatja felé. :D
Mondjuk csináld meg úgy a képet, hogy nem fekszel bele, meg esetleg fényképezőgéppel. Akkor lehetne szép, bár gondolom azon a helyen sokan fotóznak.
Szűkös tér, sötét ösvény a fény felé. A minősége, ez a képerány, illetve az az egész láb nem tetszik, de egy kis utómunkával hatásosabb is lehetne ez a fénykép:
Ezt az építményt megtervezték és felépítették, ez teljesítmény. Kattintani egyet nem az, még a belógatott tornacipővel együtt sem. Olyan mint városnézés közben lekapni egy szobrot. Szép a téma, de a kép nem tesz hozzá.
"Szeretnék erőfeszítés nélkül művészkedni", ez számomra a kép üzenete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!