Look a pussy (I) kérdése:
A "Pesten Fingtam" nevű FB csoport, valami koprofíl
közösség :O?
1/6 Egyetemes Gonosz válasza:
A pesten fingtam egy titkos társaság ténykedése nyomán jött létre majmolni azt, azóta kitartóan próbálják csorbítani a finglavina népszerűségét, sikertelenül.
2016. jan. 10. 13:29
Egy kis nettörténelem.
A pesten fingtam csoport a pesten hallottam paródiájaként jött létre, és ahogy elnézem, sokkal színvonalasabb postokat látni ott, mint az utóbbiban. Ráadásul több a tag is, és a moderátorok sem nyomják el a szólásszabadságot, tehát kijelenthető, hogy a paródia jobb mint az eredeti. :D
Általában fingvicceket lehet olvasni ott, néhányan képet töltenek fel a szarukról, illetve egy néhai napiszar celeb fickó meglehetősen poénos anekdotákkal szórakoztatja a közönséget. Jellemző a csoportra, hogy a tagok fing feliratú matricákat ragasztanak szerte az országban(de akár külföldön is) mindenhová, majd lefotózzák, és feltöltik. És itt jön a képbe a finglavina csoport: ezt kezdte el majmolni, és finglavina matricákat ragasztgatni.
2016. jan. 10. 13:39
3/6 Egyetemes Gonosz válasza:
A finglavina csoport nem azonos a finglavina titkos társasággal, azt koppintva jött létre. Viszont a fing matricák előtt már sokkal régebben léteztek lavinások, sőt maga a pesten fingtam csoport előtt is jelen volt már a kezdeményezés. Valamikor 8 éve indult el wc-ben olvasható feliratok formájában, azóta az egész országot körbejárta a lavina.
2016. jan. 10. 13:48
Aha, a finglavina egy 8 éves kezdeményezés, ehhez képest az ilyen című zárt csoport 10 tagot számlál, a facebook oldal pedig 88 tagot. A pesten fingtam ezzel szemben sokkal kevesebb ideje indult, de 1651 tag van jelenleg a csoportban. Nem gyanús ez neked? :D
2016. jan. 10. 14:56
5/6 Egyetemes Gonosz válasza:
Az interneten nincs jelen hivatalos lavina képvselet, az ilyen névvel megalakult oldalak csupán rajongói kezdeményezésnek minősülnek. A tagok csupán feliratokkal, és szabványosított matricákkal terjesztik az igét. Ha nem hiszed, keress utána a neten, a legelső cikkek, fotók a témában már jó pár éve megjelentek a feliratokat, matricákat észlelőknek köszönhetően.
2016. jan. 10. 17:44
6/6 anonim válasza:
Ez a párbeszéd... zseniális! :D Kedvet kaptam ahhoz, hogy én is finglavinás legyek.
2018. jan. 1. 19:38
Kapcsolódó kérdések: