Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell olyan embert...

Miért kell olyan embert bántani, aki semmilyen okot sem adott rá?

Figyelt kérdés

Tegnap este, műszak után jöttünk ki a gyárból, és csatlakozott hozzánk pár huszonéves srác, majd egyik pillanatról a másikra egy emberkét kezdtek el szidni. Ez nem lepett meg, hiszen van ilyen, de teljesen ledöbbentem azon, hogy ki is az, akit szidnak. Egy nagyon rendes nőről van szó, soha senkihez sem szól egy rossz szót sem, senkit sem támad a háta mögött, és ő az első, aki odasiet, ha valakinek szüksége van valamire. Mindig mosolyra áll a szája, én dolgoztam már vele, semmi rosszat sem tudok róla mondani, egy angyal. Annyi az egyetlen hibája, hogy nagyon kövér, 130 felett van. És a pofám leszakadt attól, amit mondtak róla a háta mögött... Nemrég volt fodrásznál, és azt nevették, hogy azt hiszi biztos magáról, hogy majd tetszeni fog valakinek. Ha megérzik rajta a parfüm illatot, akkor azt mondják, hogy a szagokat el kell nyomni valamivel, ha már nem fürdik. Szóba jött a tunéziai merénylet, akkor is azt vetették fel, hogy ha ő ült volna a parton, az szerencsésebb lett volna, mert mire a merénylő megöli, beleereszti az egész tárat. Sőt, szerintük minden túlsúlyos embert agyon kellene lőni... Mert, aki annyit zabál, hogy így elhízik, az nem lehet normális. Ez azért is érintett rosszul, mert rajtam is van 10 kiló felesleg, így teljesen magamra vettem a dolgot, de még rám is néztek, amikor ezt mondták. Mindenesetre, azóta a sírás kerülget. Emiatt is, meg hogy miként is nyilatkoznak egy olyan kollégájukról, aki tényleg egy nagyon rendes ember... Attól pedig, hogy kövér, még nem lesz kevesebb, mint a másik... Sőt, ahogy észrevettem, jobban is hajt, nyilván bizonyítani szeretne. De miért kell mindig mindenkit támadni, ha nem olyan, mint mások? És nem csak a kövérség miatt, hanem öltözködés, személyiség, és minden... Miért nem lehet elfogadni, hogy ő az, aki? Teljesen rendes ember, komolyan, senkit sem bántott soha, mindenben segít, akkor miért kell a halálát kívánni? Vagy az enyémet, amikor engem még csak nem is ismernek, épp csak barátnőmmel sétáltam ki, és vele beszélgettek... Az tuti, hogy ezek után én nem fogok velük haverkodni, akkor sem, ha egy részlegen is leszünk... Csendben teszem a dolgom, és kész. Ha már kibeszélnek, tegyék, de én ilyen emberekkel nem állok szóba. Ti is éltetek már át olyat, amikor olyasvalakit támadtak, aki semmilyen konkrét okot nem adott rá? Mármint, hogy egyébként egy nagyon rendes ember, de valamiért mégis bántják?

27/N

2015. júl. 1. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
ez csak ízléstelen poénkodás
2015. júl. 1. 10:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Én valamiért az ilyesmit sosem vettem poénnak... Poénból ilyet mondani, hogy bár lelőnének minket? És úgy, hogy én is ott vagyok a plusz kilóimmal? Konkrétan arra hajtanak, hogy embereket bántsanak meg. Hogy lehet valaki ennyire undorító? Kinézem belőlük, hogy meg is tennék, amit mondanak... :(
2015. júl. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!