Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mivan veletek fiuk-lányok?!

Mivan veletek fiuk-lányok?!

Figyelt kérdés
Mostanában azt vettem észre közösségi oldalakon, egyébként én nem használok egyetsem na de mind1 a lényeg az, hogy a velem egykorúat +-pár év(18 vagyok) legyenek azok lányok vagy fiuk nagyon szánalmasan viselkednek felmentem erre az ask fmre vagy mi a halálfa*a és fiuk ilyen emeletes hajjal sziveket küldözgetnek egymásnak,lájkokat ugy gyűjtik mintha pénz lenne, mindenkit csak a külsőség érdekel,néhány netcelebért rajongnak az emberek sőt szánalmas ahogy megőrülnek értük, a lányokban semmi nőiességet nemláttam a fiukban semmi férfiasságot ugyviselkednek mint valami rossz bu*ik, mindenki csak divatol stb tudom h semmi közöm hozzá nem is érdekelnek csak kiváncsiságbol megkérdezem miért csinálják ezt?:D
2015. jún. 30. 23:14
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Én már rég töröltem a fb profilom meg egyéb közösségi szemetet. Nem az én világom.
2015. júl. 1. 01:32
 12/14 anonim válasza:
18 eves lany vagyok de eleg hatarozot a velemenyem ezekrol az emberekrol. Mind elkorcsult kepzodmenyek! En pl soha nem azt hordtam ami a divat hanme ami kenyelmes. Az olyan "ferfiaktol" meg egyenesen hanyingerem van akik ugy neznek ki mint egy ketlabon jaro ecset..
2015. júl. 1. 02:00
 13/14 anonim válasza:
várjunk és az a vicc hogy ezek azt hiszik hogy ettől kemények lesznek :D
2015. júl. 1. 05:32
 14/14 anonim válasza:
Amúgy ha meg a lányokról van szó azt sem szabad elfelejteni h minimum a fele k rvának öltözik meg sajnáltatja magát h milyen szerelmi csalódások érték már a szegény 14 éves fejét -.-" a melegekkel meg nincs bajom, de akiről tudom h nem meleg és mégis egy kib szott b zi pávának öltözik és úgy akar csajozni azokat legszívesebben elküldeném egy plasztikai műtétre v nemtom, h nesze ittvan műttesd át magad mer' közelebb állsz a nőkhöz...de m1 ezeknek a nagyrésze nem valami értelmiségi szerintem xd
2015. júl. 2. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!