Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Leírná ezt a CP-t nekem valaki?

Leírná ezt a CP-t nekem valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok valaki leírná nekem Bloody Painter vagy Eyeless Jack sztoriját magyarul nem találtam sehol az angol tudásom meg még nem olyan sok hogy értsem a teljes szöveget...előre is köszönöm a válaszod :3

#Eyeless Jack #Bloody Painter #történet.Angol tudás
2015. jún. 29. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Használj szótárt! Ha már annyira érdekel.
2015. jún. 29. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor tudnál egy normális szótárt mondani?Mert ha a Google fordítóra gondolsz az semmit nem ér..."Ha már ennyire érdekel" miért ne érdekelhetne?Szerintem nem ilyen hangnemben kellene megfogalmaznod a válaszod...
2015. jún. 29. 19:59
 3/5 anonim válasza:
mennyire hosszú? tudnál szöveget linkelni hozzá? ha nem vészes mennyiség, és nem haladja meg nagyon a képességeim, akár le is fordítanám szabadidőmben, a lényegét meg elmondanám itt :)
2015. jún. 29. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:

"az angol tudásom meg még nem olyan sok hogy értsem a teljes szöveget"

Ebből feltételezhető, hogy van valamennyi angoltudásod. Kiszótárazod azokat a szavakat, amiket nem ismersz, és kész is. Legalább gyakorolsz is vele.

2015. jún. 29. 20:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát megoldom annyira nem vészes:)
2015. jún. 30. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!