Hogyan reagálnátok arra, ha egy közeli ismerősötökről/haverról/barátról kiderülne, h meleg?
Hú, ez nehéz kérdés, pedig rengeteget foglalkozom a témával. Heteró vagyok, csak kívülről szemlélem a "melegek titokzatos életét" :P Nem tudom, mi a helyes hozzáállás, de szerintem:
Ha elutasító vagy, és nagyon erős utálattal fordulsz felé, egy barátságot tehetsz tönkre örökre írtad, hogy közeli ismerős).
Ha nagyon "belelkesedsz", az először tetszeni fog neki, de egy idő után megunja a túlzott közelséget, és a kérdezősködést.
A legjobb az, ha arra a mondatra, hogy "Meleg vagyok!", válaszolsz egy "Oké!"-t, és minden megy úgy, ahogy eddig volt. Ha nem tetszik a dolog, vagy érdekel valami, amit meg akarsz kérdezni tőle, beszéld meg vele. A barátság egyik legjobb tulajdonsága, hogy megbíztok egymásban, és vannak olyan dolgok, amik egyszerűen nem számítanak. Ilyen lehet a szexuális beállítottság is :)
Veró voltam, egy meleg párról írok történetet ;)
ismerek 1 leszbi párt és jó fejek engem nem zavar amíg
rám nem kattan
Na most kiszámolom hány meleg/biszex/leszbi/transz/aszex/pánszexuális van a környezetemben
Meleg: 9
Biszex: 5
Leszbi: 2
Transz: 1
Aszex: 1
Pán: 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!