Mit gondoltok az olyan emberekről, akik személyeskednek ahelyett, hogy a munkájukat végeznék? Mit tehetnék?
Esetleg úgy kell megmondani neki, hogy ne haragudjon meg rád (mivel monopolhelyzetben van ott), de vegye alapot. A legegyszerűbb talán ha nem őt, hanem ezt a tulajdonságát kritizálod egy másik (akár kitalált személyen) keresztül.
pl.: kritizálja a hajad, hogy ideje lenne elmenned fodrászhoz, mert rosszul nézel ki.
Erre te: Jahh, igen nem nagyon van rá időm. Tisztára olyan mint fősulin. A vizsgaidőszakban ott is elhanyagoltam magam. Volt is egy osztálytársnőm, aki állandóan megjegyzéseket tett. Uhh, de utálta őt mindenki.
Nem azt mondom, hogy ez 100%-os, de sokak azért magukba néznek.
Ehh, ilyet még nem hallottam. :D
Szerintem az a nő kicsit zizis, próbáld nem komolyan venni, mást aligha tudsz tenni. Ne figyelj rá, hadd mondja a magáét.
Egyébként pedig meg kéne mondani neki, hogy szeretnéd előre megbeszélni, hogy mikor fog jönni, és hányszor egy héten, mert nincs rá szükséged minden nap, és szeretnéd beosztani az idődet.
Netán menj ki jó kócosan, ásíts az arcába, mikor bejelentés nélkül jön, és mondd azt, hogy éppen mind a ketten aludtatok a kicsivel, és még tulajdonképpen bírtátok volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!