Van itt más is, aki a mosdókagylóba szokott vizelni?
Figyelt kérdés
A barátnőm egyébként sokszor mondja, hogy mindig meglepődik, hogy sosem koszos vagy büdös a WC...de nem merem neki elmondani, hogy azért, mert sosem oda hugyozok.2015. jún. 24. 09:32
11/24 anonim válasza:
én is, közelebb is van mint a wc. meg úgyis kezet kell mosnom utána, akkor meg miért ne?
12/24 anonim válasza:
Legtöbbször én is oda szoktam. :D
18/F
14/24 anonim válasza:
nem, arra ott a wc, mivel a mi mosdókagylónkban nem menne le a darabkás cucc.
de nem értem. ha a fogamat belemoshatom, akkor miért nem lehet belehugyozni?
15/24 anonim válasza:
Akkor a wc ben mossad meg az arcodat hamár a mosdóba dobod a sárgát
16/24 anonim válasza:
de a wc messze van. és a mosdókagylóba se nyomom bele a pofámat, nem nyalom végig. vizet engedek a kezembe és ennyi. logikus magyarázat nincs gondolom az ellenérvekre
17/24 anonim válasza:
Hogy lehet a Wc messze? Szerintem szinte minden lakásban, házban ugyanott van, ha nem is egyben, mint nálunk. Ennyire nem lehettek hanyagok.
Gondolom tányért sem vesztek élő, mert az asztalon is jó enni.
18/24 anonim válasza:
valaki logikusan magyarázza már el,hogy miért is rossz a mosdóba vizelés?
19/24 anonim válasza:
Nem arra tervezték. Ennyi erővel az ablakon is kihugyozhatnál.
20/24 anonim válasza:
de a mosdókagylóba vizelve nem pisálok le senkit se. van különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!