Szerintetek fiúként gáz a mosdókagylóba vizelni?
És sz@rni meg az asztalra szoktál?
Igen, gáz. Gusztustalan szokás, és igénytelen, trehány emberre vall.
Utolso akkora hulyeseget irsz, hogy el se hiszem. A mosdo ennyi erovel amugy is tele van minden szarral, ugyanis uda mosod bele a mocskos kezed, akarmit csinaltal vele. Peldaul azutan is, hogy wcn voltal, cagy wct pucoltal. Na mit szolsz? Ezek utan a mosdoban sem mosol fogat?
(mindezt nem a mosdobahugyozas partolasa miatt irtam, az valoban tirpaksag)
"A mosdo ennyi erovel amugy is tele van minden szarral, ugyanis uda mosod bele a mocskos kezed, akarmit csinaltal vele"
Tényleg?
Már bocs, de itt nem a kórokozók számáról, hanem a tudatról van szó. Azt pl. tudtad, hogy a wc-be kevesebb baktérium van, mint pl a bőrödön? Kézzel mégis eszel ezt azt, a wc-ből meg mégse. Hát nem fura? Itt is a tudat dominál.
Nem az érdekel engem, hogy egy négyzetcentiméteren hány baci van, hanem az érintene érzékenyen, ha előttem valaki belepisilne a csapba. Undorító!
Aki a fogmosástól undorodik ilyenkor... Ha nincs fertőzésed, még jobban is jársz, ha vizelettel mosod le a fogkefét, nem pedig vízzel.
Egyébként praktikus is, egyből meg is tudod mosni a fütyköst, ami viszont határozottan jobb, mintha pisisen visszaraknád a gatyába (úgysem tudod rendesen kirázni).
Összességében pedig sokkal kevesebb vizet használsz el, mint egy wc öblítéskor. Szóval nem olyan ördögtől való ötlet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!