Szerintetek fiúként gáz a mosdókagylóba vizelni?
4-es, elolvastad, amit irtam? Nem a mosdoba vizelest partolom, egy velemenyen vagyunk, csak az ervelesed netto baromsag. Annak tekinteteben meg plane, amit utana irtal, hogy ugye higieniai szempontbol edesmindegy.
Ja egyebkent amire te gondolsz, az a wc ulokeje, ami ebbol a szempontbol tok irrelevans, mivel jobb helyeken azt nem hugyozzak telibe, csak a csupasz seggeddel erintkezik, ami normalis esetben egesz nap vedve van mindenfele korokozoktol. A wc CSESZE viszont igenis hemzseg a bakteriumoktol, eleg fincsi osszetetele van azoknak a dolgoknak, amik oda belekerulnek, de hat ezt nyilvan te is tudod.
Ami pedig az oralis szexszel kapcsolatos kijelentesedet illeti, miszerint aki azt folytatja, az egyenes kovetkezmenykent a mosdoba is vizel.... Hat lehet, hogy csak en nem latom benne a logikat. De biztos igazad van, hulyek vagyunk, hogy vitaba szalltunk ezekkel a megfontolt ervekkel.
13. Az orális szex a 7-eskére való reagálás volt, nem érv.
Amúgy a többit se érvelésnek szántam, csak gondoltam ha az ember ezekbe a dolgokba belegondol, felfordul a gyomra. Nem önmaga a fogmosás a kulcsszó, hanem két ellentétes dolog végzése egy helyen.
A wc meg nem tudom nálatok milyen, de nálunk minden nap ki van fertőtlenítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!