Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi bajuk van a magyaroknak...

Mi bajuk van a magyaroknak egymással?

Figyelt kérdés

Engem szörnyen idegesít és nem is értem az egészet. Van néhány megrögzött ember aki lépten-nyomon szidja a többieket hogy "a magyarok csak bántják egymást, lehúzzák a többieket, folyton panaszkodnak" holott pőnt ők teszik ezt! Szerintem semmi baj nincs velünk, többiekkel, ahová én megyek az országban ott mindenki tök normális és egyáltalán nem csinálja ezeket, kivéve ezek a magyarellenes magyarok. Nem értem, ha ekkora problémájuk van mindennel akkor miért nem mennek el, miért rontják itt tovább a levegőt? Nekem személy szerint semmi bajom az országunkkal, jó, lehet hogy nem egy nagyon gazdag ország de szerintem akkor is jó. És legalább van történelmünk nem úgy mint Amerikának. Ja és a panaszkodóknak nem ártana belátniuk hogy ők is magyarok. Magadat és a saját nemzetedet szidni szerintem meg gáz, főleg hogy itthon nevelkedtél és bizony csináltál dolgokat is az állam, a többiek pénzén.

16/L

2015. jún. 18. 11:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Én úgy vettem észre hogy sokan túl büszkék közülünk, sokan nagyon büszkék a történelmünkre (amit az 'őskori' hazaszerető magyar embereknek köszönhetünk), DE ez csak az egyik véglet. A másik az, hogy szidják a hazájukat, amiben felnőttek, szidják a körülöttük élő embereket, amit a kérdező is leírt. Ez egy nagyon sokoldalú dolog, én azt gondolom rengeteg szempontból lehet szidni az országot, rengeteg szempontból lehet dicsérni, de a fő dolog az az összefogás kellene, hogy legyen!!!!

Egyébként én valahol középen állok a két "véglet" között és gondolom még sokan mások is. Nem szeretek általánosítani, de ha mégis kellene, szerintem a magyarok többsége negatív saját magával szemben is.

Sajnos tényleg nagy itthon az irigység, a féltékenység, a pesszimizmus, és az, hogy szimplán lekezelik az embert még a boltban is. Na persze, ez emberfüggő, de úgy általánosan ez szokott történni. Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy itt így "ölik" egymást az emberek, pedig annyira szép országunk van és szép, különleges nyelvet beszélünk, lehetne mire büszkének lenni. Csak sajnos itthon ma már ciki, hazafinak lenni, az a divat, hogy menjünk minél messzebb innen.

Valamilyen szempontból ezt is meg tudom érteni, mert a rohadt rendszer tönkre tesz minden embert! :(

2015. jún. 19. 00:26
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora egy gusztustalan gyökér kérdés ez is... Mi bajom lenne basszus, nincs semmi bajom, csak mindenki hülye... Biztos te is valami balos zsidóvérenc vagy :D
2015. jún. 19. 10:57
 13/14 A kérdező kommentje:

Jó, akkor most komolyan. Azzal mi a baj ha nem kezdek el én is hisztizni, hogy utálok itt élni? Akkor miért kell egyből nekimenni a másiknak? Miért baj az, ha én szeretek itthon élni?

Nekem semmi bajom Amerikával, de azért a történelmükre visszatérve eléggé más a helyzet mint nálunk. Az ott élő emberek nagy része nem amerikai hanem volt brit, spanyol stb. Az őshonos amerikaiak az indiánok. De még egyszer kihangsúlyozom semmi bajom a többi nemzettel, én is szeretnék pl, egyszer elmenni nyaralni Amerikába is, de biztos hogy visszajönnék. Az meg hogy olyan vagy amilyennek vallod magad...persze egy részről biztos, de nem tudok letagadni hogy itt születtél és hogy beszéled a nyelvet anyanyelvi szintén. Amúgy meg kedves válaszoló ha te teljesen amerikainak vallod magad akkor miért nézegetsz magyar oldalt?

Én sem azt mondom hogy minden tökéletes itthon, de nem érzem olyan rossznak sem mint ahogy azt sokan hangoztatják. Csak úgy kéne hozzáállni hogy nézzük meg a jó oldalár is.

És most ezt teljesen normálisan és komolyan szeretném megkérdezni és ha lehet normálisan is válaszoljatok rá légyszi. Minden rossz indulat nélkül, csak érdekel: ha annyira utáltok itt élni néhányan akkor miért nem költöztök el más országba?

2015. jún. 19. 12:56
 14/14 anonim ***** válasza:

"Hányszor támadt tenfiad

Szép hazám, kebledre,

S lettél magzatod miatt

Magzatod hamvvedre!"

2015. jún. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!