Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szabályos lehet-e egy gyerekek...

Szabályos lehet-e egy gyerekeknek készült társkereső oldal?

Figyelt kérdés
Találtam egy társkereső oldalt aminek a címe utalt arra,hogy nagyon fiataloknak készült.Kíváncsiságból belenéztem és hát igen megdöbbentem,11 éves gyerekek alig ruhában pózolnak az úgynevezett társkereső oldalain.Szabályos ez,hogy bármilyen korú gyermek fotóit csak úgy felteszik erre az oldalra? Hol vannak ilyenkor a szülők? És csodálkozunk,ha a gyerekek áldozatul esnek a pedofil állatoknak?!
2010. febr. 28. 21:58
1 2
 11/11 anonim válasza:
12 évesen utca gyerek? Egyáltalán tisztában vagy a szó jelentésével? Alapból, általánosba ne nagyon kelljen csaj, mert 8. végén hipp-hopp el fog tűnni mellőled...A korodat meg se említem...
2017. nov. 23. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!