Szerintetek kamu vagy igaz?
Figyelt kérdés
Most léptem be Facebookra és bejött egy hirdetés hogy minden szombaton kiválasztanak valakit és most állítólag most engem.Lehet választani mobilt,okos órát vagy ps4-et.Aztán meg kell adni a mobilszámomat és az 16060-as számra SMS-ben el kell küldeni,hogy:Igen.
Ha ez megvan akkor állítólag megnyerem azt amit választottam.Szerintetek ez kamu?
Járt már valaki így.
2015. jún. 13. 14:32
11/15 anonim válasza:
Jézusom, nagyon butának kell ahhoz lenni, hogy ezt valaki elhiggye...
12/15 anonim válasza:
Kérdező! Itt és mindenütt gondolj arra, mindennek ára van. Ha nem látod mi, akkor eltakarják. Többnyire szándékosan.
Nincs rendkívüli szerencse ilyen körökben, csak rendkívüli kockázat. És mindig az utóbbi jön be.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen nem dőltem be neki ezért nem adtam meg a számomat.
2015. jún. 13. 19:09
14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó az ára látszott de én akkor se mentem bele.
2015. jún. 13. 19:10
15/15 anonim válasza:
Elküldheted az sms-t, aztán csodálkozol ha minden nap elmegy egy emelt díjas sms a számukra, úgy 2000 ft értékben, hó végén meg megkapod a 100 ezres mobilszámlát. Ilyeneknek nem szabad bedőlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!