Most léptem be Facebookra és bejött egy hirdetés hogy minden szombaton kiválasztanak valakit és most állítólag most engem.Lehet választani mobilt,okos órát vagy ps4-et.Aztán meg kell adni a mobilszámomat és az 16060-as számra SMS-ben el kell küldeni,hogy:Igen.
Ha ez megvan akkor állítólag megnyerem azt amit választottam.Szerintetek ez kamu?
Szerintem csomó pénzért válaszolnod kell majd kérdésekre és max valami kamu szavazás lesz. + kapod majd pénzért a gagyi csengőhangokat meg híreket!
2015. jún. 13. 14:51
5/15 anonim válasza:
Látom új vagy még az internet világában. Soha semmi ilyet ne higyj el és ne küldj sms-t mert csak lehúzás az egész és úgy se nyersz semmit.Annak se dőlj be hogy te vagy az 1 000 000-ik látogató,klikkelő egy adott oldalon ezzel nyerhetsz például 6 milliárd forintot.És egyéb nevetséges baromságok.Vagy kapsz egy angol nyelvű emailt vagy levelet afrikából hogy meghalt egy soha nem ismert rokonod aki téged jelölt meg titkos örökösének amivel örököltél 250 000 dollárt és ahhoz hogy megkapd csupán át kellene utalnod a levél feladójának,egy "ügyvédnek" mittudomén hány ezer dollárt,ésatöbbi ésatöbbi. Ja és előre szólok hogy nem létezik olyan módszer sem amitől 2 hét alatt akár 5 centit is nőhet a péniszed és az elektromágneses végbélkapszulák sem gógyítják meg a nagyapád prosztatarákját.
2015. jún. 13. 14:58
6/15 A kérdező kommentje:
Az a vicces hogy a facebook emberei mondták hogy nyeretem.
2015. jún. 13. 14:58
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi én nem is hittem el ezért kérdeztem meg itt.
2015. jún. 13. 15:01
8/15 anonim válasza:
Átverés. Senkit nem választanak ki nyertesnek, úgy hogy nem is nevezett semmire.
2015. jún. 13. 15:56
9/15 anonim válasza:
Csak úgy senki nem nyer. Ezt el ne hidd. Ha részt vettél valamilyen kvízben vagy valamiben, és nyertél, akkor soha nem kell emelt díjas számokkal sms-ezned.
És soha ne add ki a mobil számod vagy emailed ismeretlen oldalakon, mert aztán dőlnek majd a reklámok és átverős üzenetek.
ÉN eleve pl 2 emailt használok, az egyik "hivatalos" levelezésre, a másik arra, ha regisztrálni akarok valahova, mint pl a gyakori. Így elkerülöm a spam áradatot.
2015. jún. 13. 16:06
10/15 anonim válasza:
Ennek a lehúzásnak a leggyakoribb formája, hogy valami több tízezres forintos terméket hirdetnek 90%-os kedvezménnyel, te megrendeled, aztán azon túl, hogy semmit se küldenek, azt veszed észre, hogy eltűnt a fizetésed a kártyáról. Persze lenyomozni sem lehet, mert a szerver Kanadában van, és bitcoint vettek a pénzeden. Az SMS-ezősdi is átverés, csak ott gondolom az egyenleget ritkítják meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!