Valaki elmeséli nekem, mi ez az egész bevándorlás dolog?
Nagyon körültekintő és nyitott vagyok a világ új dolgaira, kivéve a háborús helyzeteket, a politikát, így halvány lila fogalmam sincs erről most, viszont mégis érdekelne. Mi az előzménye a bevándorlásnak, egyáltalán tényleg van-e most, kik jönnek, miért, stb.?
Köszönöm.
Első, köszönöm szépen a tartalmas választ! :)
Időközben mondjuk már sejteni kezdtem a dolgot, de Te nagyon szépen leírtál mindent.
a gazdaságibevándorláson túl vannak még a politikai menekültek.
jelen eseteben szírek(kurdok,irakiak,afgánok).Ők azért jönnek,mert félnek az ISIS-től,hogy megölnék,vagy valami borzalmasat tennének velük (jogosan) mert ugye nem mind békés migráns,vannak bűnözők is szép számmal.csak azokat a széthulló szíriai állam szervezet elengedte.(azt ne gondolja senki,hogy polgárháború alatt működik az igazság szolgáltatás).Csak az ISIS a lopást kézlevágással bünteti az EU pedig semmivel...mint tanui vagyunk.
és ha már itt vannak,akkor kérnek (követelnek) maguknak mindent ami a saját állampolgárainknak van:ház,pénz,kocsi,tisztelet...de tenni érte nem akarnak,mert menekültek."akiket merkel aszony meghívott"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!