Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Öt/öket hogy hivják?

Öt/öket hogy hivják?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. febr. 27. 17:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem baz.dmeg h szépek -e vagy nem hanem h mi a nevüüük?!! istenemxd
2010. febr. 27. 18:22
 12/21 anonim ***** válasza:

legalább akkor a link címét pötyögted volna be, ami az első képre van írva: [link]

a másodikról már nehezebb információhoz jutni

2010. febr. 27. 18:50
 13/21 A kérdező kommentje:
hát én beirtam de aztirta nem talált.
2010. febr. 27. 19:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Honnan a f@szból tudnánk? Szerinted hány ember él csak Magyarországon? Az első ribanc meg még csak nem is magyar, az tuti, második sem biztos.

Amúgy meg Őt/Őket. Írni tanulj már meg, vagy vágd föl az ereid ha ilyenekre gerjedsz.

2010. febr. 27. 22:47
 15/21 A kérdező kommentje:
-.- öt /öket megmondanád mi kivetnivalót találsz benne te fa.sz kalap.? nem gerjedek ilyenekre én csak a nevét akarom tudni na baz_dmeg egyre sza.rabb ez az oldal ilyen nyom.orékok járnak ide.Ez direkt egy kérdező oldal és ha nem tudod a választ akkor mond már meg h minek is irsz?
2010. febr. 27. 23:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem rövid ö, hanem hosszú ő (ne gyere a billentyűzettel, nem kifogás), illetve a mondatot nagy betűvel kezdjük, de mivel két féle képpen kezdődhet, így mind a kettőt nagy betűvel kell írni.

Az oldal meg nem miattunk lett sz*r, hanem miattatok, az ilyen nyomorék r****coktól.

2010. febr. 28. 10:54
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

Öt=5

Őt= ---> (^_^)

De mégis, magyarázd már meg, szerinted honnan derítsük már ki két ember nevét egyetlen képről?

2010. febr. 28. 11:36
 18/21 A kérdező kommentje:

ha nem tudod ne írj ilyen nehéz ezt felfogni???

attól kérdezem aki tudja....

nem vagyok riba.nc esetleg anyád.

2010. febr. 28. 12:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Anyád a nyomorék, te megjátszós vérköcsög, az olyanok miatt egyre rosszabb az oldal mint te, mert kamu kérdéseket teszel fel, hiszen tudod jól kik ezek a nyomorultak ugye??
2010. febr. 28. 12:30
 20/21 anonim ***** válasza:
kuurnátok mi, pernahajderek
2010. febr. 28. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!