Jól vettem észre, hogy egyre kevesebb a rapp zenét szerető emberek száma?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 12:18
1/11 anonim válasza:
Szerintem kevés az aminek van mondanivalója.
Menő lett ez a " az élet nagyon szemét velem,de én keményen beszólok" dolog...
Bár ez csak az én meglátásom. :/
2/11 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Sajnos az angol rapperek is manapság a szinte csak a pénzről énekelnek :/
3/11 anonim válasza:
Ahogy egyre kevesebb a színvonalas rap. Leginkább csak káromkodó, kázhelyekkel okoskodó rapet hallani itthon. A külföldi rap értékelése meg a műfaj jellegéből adódóan bonyolultabb.
4/11 anonim válasza:
Vananak ritka sz__r rappek.
Amúgy meg a rapp a káromkodásrol szól.
Egyébként meg nekem a kedvenc zene műfajom a jazz után!
5/11 anonim válasza:
van még egyáltalán Rap? Én már mindenhol csak R&B-t hallok.
6/11 anonim válasza:
Egyre kevesebb a blues zenét szerető emberek száma is.
7/11 A kérdező kommentje:
Én sosem szerettem a rap-et. Ma tünt fel, h egye kevesebb srácot látok lógó naciban , féloldalra tolt sapival . Szerencsére csak az igazi érték időtálló :)
2015. jún. 6. 18:23
8/11 anonim válasza:
Kérdező!
A 7-es válaszodért komolyan PIROS KEZET!?
A RAP IS ÉRTÉK!
9/11 anonim válasza:
*komolyan adtam volna PIROS KEZET!?
10/11 anonim válasza:
Sokan megmondták már már akkor is mikor MO-ra kezdett beszállingózni, hogy múló hóbort az egész, kibírt pár évet, majmolták sokan, aztán kipukkadt a lufi.
Amúgy jóformán csak a pop és a rock ami igazán kibírta az idők múlását, és töretlenül népszerű minden felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!