Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért sétál két nő kézenfogva...

Miért sétál két nő kézenfogva az utcán?

Figyelt kérdés

Ez azt jelenti, hogy leszbikusok? Vagy csak provokálni akarnak?

Vagy van ennek valami sokkal prózaibb oka is, csak én nem látom?

2010. febr. 27. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nők vagy lányok? ha nők, nagy valószínűséggel leszbik, vagy bolondok, ha lányok, akkor meg vagy a felső kettő vagy divatból, provokációból
2010. febr. 27. 16:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Azért nem mondtam, hogy lányok, mert akkor gondolhatnátok 10-15 éves diáklányokra is. Én meg inkább a 20 év feletti korosztályra gondoltam.
2010. febr. 27. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Lehetnek leszbik is, de én inkább jó barátnőnek gondolom őket. Miért lenne provokáció ha egymásba karolva vagy kézenfogva mennek? Ez a 17-18. században is szokás volt barátnők között.
2010. febr. 27. 16:37
 4/12 A kérdező kommentje:
(20 év feletti, értsd: 20-30/35 éves)
2010. febr. 27. 16:38
 5/12 A kérdező kommentje:

"Lehetnek leszbik is, de én inkább jó barátnőnek gondolom őket. Miért lenne provokáció ha egymásba karolva vagy kézenfogva mennek? Ez a 17-18. században is szokás volt barátnők között."

Azért mert manapság csak a szerelmes párok szoktak kézenfogva sétálni.

2010. febr. 27. 16:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Egymásba karolva az más (so-so), de kézen fogva...

értelmes ember nem megy kézenfogva a barátnőjével

2010. febr. 27. 16:41
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom, de ha két férfit látnék így az biztos, hogy adnék nekik egy sallert!Leszarom, hogy otthon mit csínálnak egymással, de a gyerekeknek ezt a példát kell látniuk?
2010. febr. 27. 16:47
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

16:47 Ott a pont!Én is azt tenném.

Amúgy én is látok sok olyan 17-19 éves csajszit akik úgy sétálnak az utcán ,hogy a karjukat egymásba fonják.Nem tudom ,hogy ez mit jelent ,de tényleg ők mások lennének,vagy csak barátságot fejez ki a dolog?

2010. febr. 27. 17:20
 9/12 A kérdező kommentje:

Összefont karral... az egy dolog. Ennek láttán én se gondolnék semmire.

De én arról beszélek, amikor kéz a kézben sétálnak.

2010. febr. 27. 17:24
 10/12 anonim ***** válasza:
fázik a tenyerük xD .. amúgy nem tudom, nem nagyon tudom elképzelni h ezt tegyem - józanon :D .. de mikor kolitársaimmal ránkjön az 5perc szoktunk hülyeségből ilyet csinálni, de elröhögjük az egészet szóval szerintem lejön hogy nem komolyan gondoljuk. nem látszott rajtuk semmi fura?
2010. febr. 28. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!