Ismer valaki olyat Magyarországon, akinek 5-öse volt a lottón? Soha nem hallottam ilyenről, kételkedek benne hogy van ilyen.
Ennek mi köze van a kultúrához? Semmi. Hidd el, nincs benne család. A régi szelvényekkel és lebonyolítással sem lehetett manipulálni, a modern rendszerrel sem. És ha belső emberek megpróbálnák, a lebukás 100%-os.
Az állam pedig nem valaki, hanem valami. Az állam csak veszítene a csalással.
egy a 44millióhoz az esély hogy megnyered. Vagyis nagyon ritka. Ha évente van 1 vagy 2 ötös az már sok. A nyertesek nagy része gondolom 200 millió alatt nyerhetett, az meg nem olyan "sok" pénz. A milliárdos nyertesekből nem tudom mennyi lehet, talán 10-15.
Ismerni valszeg itt senki sem fog, mert ha okos vagy, akkor senkinek nem mondod el. Miután megnyerted, vársz 2 hónapot a kiváltással, és olyan ütemben húzol el a régi lakhelyedről amilyen ütemben csak lehet (minél előbb). A szűk családi körön kívül senkinek nem szabad elmondani. Ha ez nem így van, és szétosztogatja, meg elmeséli sok embernek, akkor elég sok esély van a halálra...
Hát itt van, ő, ő elég ismert lett:
Amúgy nekem is volt ötösöm, csak a hetes lottón és csak egy használt kerékpárt tudtam venni a nyereményéből. :)
Üdv!
Én pl ismerek.
9 éve, kicsivel milliárd felett nyert. Szép ház, új autó, de nem költözött el a településről.
Környezetében is tudják sokan, hogy nyert, senki sem csinál belőle ügyet. Szüleimnek és nagyszüleimnek is volt már 4 találat az ötösön, bár az ugye nem egy nagy dolog.
Röviden ennyi.
Nem kellene mindenben összeesküvést látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!