Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ismer valaki olyat Magyarorszá...

Ismer valaki olyat Magyarországon, akinek 5-öse volt a lottón? Soha nem hallottam ilyenről, kételkedek benne hogy van ilyen.

Figyelt kérdés
lottó, ötös, nyeremény

2015. máj. 17. 21:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Amennyiben nem csalás,akkor is Kevés az esély a megnyerésére,aztán ha valaki mégis megnyeri,akkor az nem fogja híresztelni.
2015. máj. 17. 21:21
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Az első milliárdos nyeremény Sárvárra került. A pláne az egészben hogy mára az a család már Dániába költözött...
2015. máj. 17. 21:26
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

Ennek mi köze van a kultúrához? Semmi. Hidd el, nincs benne család. A régi szelvényekkel és lebonyolítással sem lehetett manipulálni, a modern rendszerrel sem. És ha belső emberek megpróbálnák, a lebukás 100%-os.

Az állam pedig nem valaki, hanem valami. Az állam csak veszítene a csalással.

2015. máj. 17. 21:35
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

egy a 44millióhoz az esély hogy megnyered. Vagyis nagyon ritka. Ha évente van 1 vagy 2 ötös az már sok. A nyertesek nagy része gondolom 200 millió alatt nyerhetett, az meg nem olyan "sok" pénz. A milliárdos nyertesekből nem tudom mennyi lehet, talán 10-15.

Ismerni valszeg itt senki sem fog, mert ha okos vagy, akkor senkinek nem mondod el. Miután megnyerted, vársz 2 hónapot a kiváltással, és olyan ütemben húzol el a régi lakhelyedről amilyen ütemben csak lehet (minél előbb). A szűk családi körön kívül senkinek nem szabad elmondani. Ha ez nem így van, és szétosztogatja, meg elmeséli sok embernek, akkor elég sok esély van a halálra...

2015. máj. 17. 21:55
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

Hát itt van, ő, ő elég ismert lett:

[link]

Amúgy nekem is volt ötösöm, csak a hetes lottón és csak egy használt kerékpárt tudtam venni a nyereményéből. :)

2015. máj. 17. 21:56
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Csalás!
2015. máj. 17. 22:01
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Az én rokonságomban 4-es volt.
2015. máj. 17. 22:02
 8/18 anonim válasza:
89%
Általános iskolai osztálytársam tatájának volt anno 4 ese az 5 ös lottón, de ez már vagy 4 éve, azóta egy 4 esről vagy 5 ösről se hallottam :)
2015. máj. 17. 22:42
 9/18 anonim ***** válasza:
11%
Persze hogy nem, mert meg van bundázva a rendszer! Az egész zsé egyenesen a háttérhatalom zsebébe megy!!
2015. máj. 18. 00:19
 10/18 Dr. Béka válasza:
65%

Üdv!

Én pl ismerek.

9 éve, kicsivel milliárd felett nyert. Szép ház, új autó, de nem költözött el a településről.

Környezetében is tudják sokan, hogy nyert, senki sem csinál belőle ügyet. Szüleimnek és nagyszüleimnek is volt már 4 találat az ötösön, bár az ugye nem egy nagy dolog.

Röviden ennyi.

Nem kellene mindenben összeesküvést látni.

2015. máj. 18. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!