Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Színház után hova lehetne...

Színház után hova lehetne menni Budapesten?

Figyelt kérdés

Mivel elég későn van vége az előadásnak így már nem megy vonat. Viszont pénzem nincs szállásra, és rokon sincsen Pesten.

Hova lehet nem így, hogy nehogy megtámadjon valaki vagy ilyenek? Volt már valaki hasonló helyzetben? Ráadásul egyedül lennék.

2015. ápr. 30. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Éjszakai szórakozóhelyet találsz néhányat, ahol ki tudod húzni az első vonatig. De nem lesz olcsó mulatság...
2015. ápr. 30. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Egész biztosan kötelező elmenned arra az előadásra, ha nem megoldott, hogy hol aludj vagy hogy menj haza? Nem tudom, hány éves vagy, mikor van az előadás, de én a helyedben ezt átgondolnám:)
2015. máj. 1. 00:17
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Gondolom még véletlenül sincs délutáni előadás a darabból. Bár ez nem valószínű, mert szinte mindenhol van, szóval nézz utána a dolgoknak.
2015. máj. 1. 00:23
 4/9 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, már nem gyerek. Hétkor kezdődik az előadás, és olyan tíz óra után lesz vége valamikor. Délután nem adják, így is az évadban most adják utoljára.

Igazából el lennék én, csak lányként nem szívesen vagyok egyedül az utcán éjszaka.

2015. máj. 1. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:

éjszakai táncos szórakozóhelyek. itt számolnod kell azzal, hogy a ruhatárért ki kell fizetned pár száz forintot, illetve amilyen a partikultúra pesten, számítanod kell arra, hogy néhányan rád nyomulnak, ebből a szempontból talán jobb az utcán sétálgatni, szerintem a belváros egészen biztonságos. hány órát kell várnod?

3: valószínűleg nagyon nagy színházbajáró vagy, ha így tudod, mikor kezdődnek a darabok.

2015. máj. 3. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:

3: valószínűleg nagyon nagy színházbajáró vagy, ha így tudod, mikor kezdődnek a darabok.

Tudod én 150 km távolságból járok Budapestre színházba tömegközlekedéssel, elég gyakran. Még nem találkoztam olyan előadással, amiből ne lett volna az évadban délutáni előadás...Max. a függetleneknél.

2015. máj. 3. 23:23
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 Elég sokat kell várni, mire reggel indul a legelső vonat. Kb. 6 órát minimum.
2015. máj. 4. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Melyik színház ez? Lehet, hogy tudunk ajánlani valami helyet a közelében.

Vagy körbenézhet itt [link] hátha valaki éppen Budapestről megy a lakhelyedre.

2015. máj. 4. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:

A gyorséttermek biztos nyitva vannak éjfélig.

Miért nem lehet a vasútállomáson várni? Ott mindig vannak emberek is, érdekes is, nézegetni. Biztos van kajahely is. Én az állomáson maradnék.

Éjszakai mulatóba egyedül nem mennék.

2015. máj. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!