Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A varazs fuvolat hol jatszak...

A varazs fuvolat hol jatszak Budapesten?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elek de surun jarok haza.Az unokahugomot aki 10 eves szeretbem elvinni a varazs fuvolajara.Nezegettem netten,google,de sehol semmilyen valasz.Valaki tudna segiteni?Koszi elore is.

2013. máj. 14. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudtommal most sehol nem játsszák, majd a jövő évadban az operában: [link]

De elvihetnéd például a Pomádé király új ruhájára, az direkt gyerekeknek szól, szóval érteni is fogja és biztos tetszik is majd neki (bár én még nem láttam).

2013. máj. 14. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Operát és balettet Budapesten az Operaházban és az Erkel színházban játszanak, de a nagyobb vidéki városok színházaiban is, pl. Miskolcon, Debrecenben, Szegeden.

A műsorokat megnézheted a www.port.hu oldalon a Színház lapfülön.

2013. máj. 14. 22:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszaitok!

En az Erkelbe neztem meg a varazs fuvolat anno,de ugy tudom az mar bezart,vagy kozben megint ujra nyitottak???Addig is megprobalok szerezni jegyet a Pomade kiraly ruhajara,ha gyerekeknek szol,remelem fog tetszeni az unokahugamnak.

2013. máj. 16. 01:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Valóban régen bezárt az Erkel, de felújították, és néhány hónappal ezelőtt újra kinyitott. Én is oda jártam valamikor, mert oda sokkal könnyebb volt jegyet szerezni, mint az Operaházba. Az épület elég pocsék, ami azt illeti, de sokkal többen férnek bele, mint az Operába, és az akusztikája még jobb is.
2013. máj. 20. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!