Aki az egyszerűsített honosítást kérvényezte mennyi idő múlva tette le az esküt?
Magyarország világelsők között van bürokráciában, itt mindent nehéz elintézni, ne add fel.
#6: Azt vedd figyelembe, hogy sok határon túli magyar nem magyar iskolába járt, ezért rossz a helyesírása (soha nem tanult magyar nyelvtant). A kérdező 3 hibát vétett (egy vesszőhiba, egy téves különírás, egy rossz szórend), ennél anyaországi magyaroktól is láttam sokkal rosszabbat.
A Belyei (Bilje Horvátországban) konzulátuson nyújtottam be a kérvényt, de ők továbbítják minden pénteken az Eszéki főkonzulátusba.
Igen, eléggé elavult a magyar nyelvem mert csak általános iskolában tanultam Magyarul. Tovább horvát nyelvű iskolába jártam és 13 éves koromig küszködtem a horvát nyelv elsajátításával és nyelvtanjájával.
13-14: Igen, tudom, hogy így működik.
A nyelvtudásoddal pedig semmi gond! Ne foglalkozz a rosszindulatú hozzászólásokkal. Sokan örülnének, ha így tudnának beszélni a magyaron kívül egy másik nyelvet :) Pl. én örülnék, ha így beszélnék horvátul :)
>> Aaliya Shoeb nevű felhasználó...
Nehogy félreértsd, de ilyen egzotikus névvel természetes, hogy számos nemzetbiztonsági vizsgálat válik szükségessé...
Mert perfekt magyarul még egy bantu néger is megtanulhat, de attól még sohasem lesz magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!