Miskolcon a Szondi-telep vagy a Vasgyár?
Figyelt kérdés
Melyik a gázabb, rosszabb környék? Ugyebár egyik se arról híres, hogy nem túl valami rózsás hely, viszont mégis melyik az ahol kevésbé portyáznátok, sőt nagy ívbe el is kerülnétek. Előre is köszönöm a válaszokat!2015. ápr. 27. 17:41
1/9 anonim válasza:
a Szonditelepet évekkel ezelőtt felszámolták, a Vasgyár proli, de nem annyira gáz. Lyukóbányára menj az igazi gettóélményért, vagyishát inkább ne.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi választ! Igen Lyukó szerintem is durva, sőt szerintem a leggázabb hely Miskolcon, de szerintem visszatérve nekem, mégis a Vasgyár tűnik húzósabbnak, mint a Szondi. Nem mintha az nem lenne az gáz, de nem tudom igazából. De köszönöm még egyszer az eddigi választ. Jöhetnek még nyugodtan további válaszok is!
2015. ápr. 28. 13:40
3/9 anonim válasza:
Hát azért a Szondi környékén is sok a "rejtett erőforrás", de a Vasgyár talán rosszabb. Ahová még nem ajánlatos menni szerintem, az a Tetemvár és a Hideg-sor környéke.
4/9 anonim válasza:
Szar helyek:
Avas
Lyukó
Tarnabod
Bükszent
Miskolc, Árpád utca hátulsó, árnyékos része
Alsó-majláth (egy lélek se mászkál szinte, de azért a veszélyesebb elemek fel-fel bukkannak)
Vasgyár
Piacok (táskára vigyázz)
Kb. ennyi
5/9 anonim válasza:
Az Avas r*hadt nagy, egyes részei gázosak csak, de messze nem annyira, mint Lyukó vagy Tetemvár. II. ütem egyes lépcsőházaiba ne menj be,
6/9 anonim válasza:
Az Avason a II. utemet keruld el, foleg estenkent! A Szamozott utcakba nem mennek be a helyedbe, es Tetemvar kornyekere sem mennek. Lyuko fele tenyleg nagy az "elet".
Diosgyorben a Honfi parkot, Arpad utcat, Kuruc utcat es a mogottuk levo kocsmat nem latogatnam meg a helyedben mert erdekesek az emberek (kozelben lakom)
A kerdesedre valaszolva, a Vasgyar gazosabb, foleg ha a Hideg-sorra csatlakozol.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek! Ment a zöld. Szerencsére egyik helybe se vagyok érdekelt, mert belvárosba lakom, csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy hátha másnak több tapasztalata van Miskolc zűrös részeivel..,hogy melyek azok a részek amiket nem csak éjjel, de nappal is ajánlatos elkerülni. Sajnos van sok olyan, viszont köszönöm még egyszer a válaszokat!
2015. aug. 4. 09:35
8/9 anonim válasza:
4-es, Tarnabod mondjuk egy Heves megyei falu 60 km-re Miskolctól... és Bükkszent micsodára gondoltál?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 18. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!